reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Zmi.eniam temat o 180 st. [emoji16]
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)

reklama
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)
Szklanka octu i 90 stopni:)
Oczywiście puste pranie puścić.

Ja kupowalam w biedronce taki płyn bryza i tam go się wlewa i puszcza jak pranie.pralka bodajże 6 lat i też mi śmierdziała i dało radę. Tylko że się popsuła[emoji23]

Kupić mężowi pralkę do warsztatu [emoji4]
Mój też pracuje w warsztacie i odkąd ma pralkę i nie przynosi do domu to problem znikł [emoji41]

Wrzuć ze 2 kapsułki do zmywarki i włącz na jakąś wysoką temperaturę. Na pusto.
Ja jedną wkładam do pojemnika na proszek, a drugą prosto do bębna.

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?
Ja już zaczęłam 11tydzien od 2 tyg na zwolnieniu[emoji6]witamy Cię w naszym gronie[emoji6]powiedz coś więcej o sobie

reklama
Kupić mężowi pralkę do warsztatu [emoji4]
Mój też pracuje w warsztacie i odkąd ma pralkę i nie przynosi do domu to problem znikł [emoji41]
No dla mnie to jest paranoja zeby na warsztacie pralki nie mieli. Juz mu powiedzialam, ze jak bedzie dziudzius to nie ma wstepu z tymi ciuchami do domu.

Do góry