reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Zmi.eniam temat o 180 st. [emoji16]
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)

reklama
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)
Szklanka octu i 90 stopni:)
Oczywiście puste pranie puścić.

Ja kupowalam w biedronce taki płyn bryza i tam go się wlewa i puszcza jak pranie.pralka bodajże 6 lat i też mi śmierdziała i dało radę. Tylko że się popsuła[emoji23]

Kupić mężowi pralkę do warsztatu [emoji4]
Mój też pracuje w warsztacie i odkąd ma pralkę i nie przynosi do domu to problem znikł [emoji41]

Wrzuć ze 2 kapsułki do zmywarki i włącz na jakąś wysoką temperaturę. Na pusto.
Ja jedną wkładam do pojemnika na proszek, a drugą prosto do bębna.

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?
Ja już zaczęłam 11tydzien od 2 tyg na zwolnieniu[emoji6]witamy Cię w naszym gronie[emoji6]powiedz coś więcej o sobie

reklama
Kupić mężowi pralkę do warsztatu [emoji4]
Mój też pracuje w warsztacie i odkąd ma pralkę i nie przynosi do domu to problem znikł [emoji41]
No dla mnie to jest paranoja zeby na warsztacie pralki nie mieli. Juz mu powiedzialam, ze jak bedzie dziudzius to nie ma wstepu z tymi ciuchami do domu.

Do góry