reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

U mnie chyba 7tydz teraz. Dziwnie to lekarz policzył ale może dlatego że mam długie cykle. Termin porodu niby 28.01.
Z tsh raczej nie mam problemu. Doktor tak dobiera dawke żeby podbijać ft3 i ft4 do normy łącznie z pilnowaniem tsh. Od kiedy jestem po diagnozie nigdy nie było wyższe niż 1.4 chyba. A teraz biorę novothyral50 codziennie.

reklama
Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?
O faktycznie 360 ston, szok [emoji16]
Witamy, witamy, rozgosc sie [emoji4]
Ja zaczynam za pare dni 10 tydzien, ale pracuje jeszcze i chce jeszcze pracowac poki sie dobrze czuje.

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?
Ja też od 2 tygodni na zwolnieniu (zaczęłam wlasnie 10 tc)

reklama
Do góry