Ale ze jak mierzą? miedzy nogami na szerokość?Jak nie będzie innych wskazań do cc, to zaraz przed porodem mierzą Cię taką miarką dla pewności że się dziecko zmieści
Ja mam schizy już co do tego wyboru szpitala. Zastanawiam sie przede wszystkim czy rodzić w Krakowie czy tu w miasteczku. Odległość od domu mam porownywalna, ale znowu mam wrażenie, ze w dużym mieście to taki przemiał, a w mniejszym może bedzie kameralnie, a nie 10 rodzacych jednocześnie i rób co chcesz. A z drugiej strony, to gdyby miały być jakieś komplikacje, to moze lepiej w tum Krakowie jednak...
W przyszły wtorek mam wizyte u kardiologa, to się wypytam w koncu dokladnie, czy moja wada kwalifikuje się do cesarki czy nie. Może choć to jedno będę wiedzieć.
Szczerze? Chyba nie do końca w dalszym ciągu wydaje mi się to być czystą abstrakcja.No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]