reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Jak nie będzie innych wskazań do cc, to zaraz przed porodem mierzą Cię taką miarką dla pewności że się dziecko zmieści:)
Ale ze jak mierzą? :D miedzy nogami na szerokość? :D

Ja mam schizy już co do tego wyboru szpitala. Zastanawiam sie przede wszystkim czy rodzić w Krakowie czy tu w miasteczku. Odległość od domu mam porownywalna, ale znowu mam wrażenie, ze w dużym mieście to taki przemiał, a w mniejszym może bedzie kameralnie, a nie 10 rodzacych jednocześnie i rób co chcesz. A z drugiej strony, to gdyby miały być jakieś komplikacje, to moze lepiej w tum Krakowie jednak...
W przyszły wtorek mam wizyte u kardiologa, to się wypytam w koncu dokladnie, czy moja wada kwalifikuje się do cesarki czy nie. Może choć to jedno będę wiedzieć.

No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]
Szczerze? Chyba nie do końca :D w dalszym ciągu wydaje mi się to być czystą abstrakcja.

reklama
No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]
Dla mnie to zupełna abstrakcja. Rzecz niewyobrażalnie nieprawdopodobna, cud nie do ogarnięcia ludzkimi możliwościami.Ciagle nie do końca wierzę, że to prawda. A wizyt nie lubię bo przed każdą się boję, że coś nie tak będzie .

Ja to dzisiaj wpadłam w szok dzisiaj jak zmierzyłam sobie truskawke 2cm i pomyslalam ze takie bobo mam w brzuchu i to jeszcze bijace serduszko szybciej niz moje [emoji50][emoji50][emoji50]
IMAG4713.jpg

Załączniki

• IMAG4713.jpg
    IMAG4713.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 220
Omg a własnie zobaczyłam na linijce ile to jest 6cm, ktore mam nadzieje ze ujrze za 3tygodniem Fuck. A ludzie nie wierza w cuda!

reklama
Do góry