reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny a czy wy już myślicie coś tam, w jakim szpitalu rodzić itp? O co chodzi z tym wynajmowaniem położnej? Przecież taki poród to nie wiadomo kiedy sie zacznie, a takie położne maja chyba jakieś swoje godziny pracy? Zupełnie nie umiem sobie tego wyobrazić. A dziś mam taki jakiś dzień, że tylko opinie o szpitalach czytam.
@Stelka38 a lekarz mówił, że to niepokojace zjawisko? Nie zlecił jakichś konsultacji?
Ja bede rodzic w miescie obok tam gdzie moj ginek pracuje. Miałam tam laparo i juz kojarze szpital i lekarzy. I chwala go sobie. Mam nadzieje tylko ze dojade w razie nagłej akcji hehehe.

reklama
No może też tak się okazać[emoji3] dziewczyny najadłam się wczoraj młodej kapusty i dziś mnie tak brzuch bolał do tego w łazience siedziałam 2 razy. Nie polecam [emoji3]

A ja dziś właśnie mam na obiad gołąbki z młodej kapusty [emoji16]ale spoko, jadłam już wcześniej i nic mi nie było.

A to moja ogorkowa ale coś jej dosolic nie mogę a boję się przesadzić .
DSC_0003.JPG

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 298
Dziewczyny ja mam do lekarza dopiero za 2 tyg chyba oszaleje[emoji3]nic się nie dzieje to chyba nie ma się co martwic..
No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]

reklama
Do góry