reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam wybrany szpital już od dawna. Też nikogo w nim nie znam, jestem z zupełnie innego miasta i nawet nie mogę chodzić prywatnie do żadnego z pracujących tam lekarzy bo nie dałabym rady dojeżdżać na wizyty. Rozmawiałam dziś na ten temat z moja diabetolog jak to ma wyglądać i mam dostać skierowanie na patologie ciąży jeszcze na jakiś czas przed terminem porodu i tam czekać na poród a w zasadzie na ustalenie daty cc.
Mój lekarz pracuje w szpitalu gdzie będę rodzić także będę z nim pewnie w kontakcie może nawet trafię na niego[emoji3]a dziewczyny jak to jest z CC?to lekarz podejmuje decyzję czy dopiero jak zacznę rodzić i nie będzie szło to mogą mi zrobić cesarke?

reklama
Mój lekarz pracuje w szpitalu gdzie będę rodzić także będę z nim pewnie w kontakcie może nawet trafię na niego[emoji3]a dziewczyny jak to jest z CC?to lekarz podejmuje decyzję czy dopiero jak zacznę rodzić i nie będzie szło to mogą mi zrobić cesarke?
To zależy czy masz wskazania. Jeśli masz wskazania do cc to nie zawsze czekają na akcje porodowa. Ja miałam dwa razu cc na sucho czyli zaplanowane na dany dzień sporo przed terminem porodu i nikt nawet nie próbował wywoływać

Ja myślę że po prostu mogę mieć problemy naturalnie urodzić jestem szczupłą wąska w biodrach. Moja psiapsiola właśnie miała podobnie i cesarkę jej zrobili
Moja bratowa jest bardzo szczupła, bez bioder i biustu, typowa chłopczyca. Po urodzeniu 2 dzieci sn stwierdziła, że jest stworzona do rodzenia [emoji6] bądź dobrej myśli.

reklama
Moja bratowa jest bardzo szczupła, bez bioder i biustu, typowa chłopczyca. Po urodzeniu 2 dzieci sn stwierdziła, że jest stworzona do rodzenia [emoji6] bądź dobrej myśli.
Dokładnie, moja bratowa tez chuda, wysoka i jest po trzech porodach sn gdzie dzieci wszystkie powyzej 4kg grubo [emoji16] i ani pol rozstepa nie ma, a tydzien po porodach wygladala jakby nigdy nie rodziła. Szok. Nastepnego dnia juz miala płaski brzuch.

Do góry