reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej . Witamy nowe mamusie.
Co do wizyty to ja chyba jako ostatnia mam swoją pierwszą bo dopiero jutro ;)
@reqiem zdrówka dla męża., mojemu też co jakiś czas dysk wyskakuje wtedy do kregarza jeździmy.
@Inka91 najważniejsze że wszystko w porządku i dużo miłości z okazji rocznicy.
A ja mam pierwszą dopiero za tydzień. Albo już za tydzień, bo czekam od miesiąca. Ale dumna jestem że tyle wytrzymałam bez robienia bety;)
@Inka91 super że jednak wszystko u was dobrze, trzymajcie się:*
@ciastkozkremem mój też ma urodziny za tydzień, ale ja w tym roku nic specjalnego nie robię...to dopiero matka:/ Tak że i tak jesteś bardziej zorganizowana;)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć [emoji4] mi tez zaczyna szybciej leciec czas, juz 10tc [emoji173] bylam u lekarza w zwiazku z tymi zatokami i gardlem, ale tylko kazal płukać.
Co do imprez to za 2 tygodnie mam pierwsza rocznice ślubu, a moi rodzice 30. i robimy wspolnego grilla, będzie ok 30 osob więc bedzie co robic [emoji4]
Gratuluję dzisiejszych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze [emoji8]

Witam nowe stycznioweczki.fajnie ze wciaz nas przybywa. Udalo mi sie dzis umowic badania prenatalne na Nfz na 26 czerwca. Po drodze czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna 21 czerwca z moim dzienniczkiem cisnienia u ginekologa,ale.poki co.pomiary w domu wychodza ok.czyli ewidentnie syndrom bialego fartucha:)dzis zaczelam 11 tydzien...zaczyna mi przyspieszac ta ciaza;)
Też mam 26.06 prenatalne badanie [emoji4] a 27.06 badanie kontrolne

U mnie już końcówka 10 TC. W tym tygodniu czekają mnie aż dwie wizyty. ;-) Jedna prywatna, druga NFZ. A USG prenatalne już 29 czerwca..więc tuż,tuż :-)
Super w 10tygodniu to już wszystko będzie pięknie widać. Ja pojutrze na pierwsze badanie prenatalne z krwi, 26go usg prenatalne a następnego dnia 27go zwykła wizyta u gin. Nie wiem czy nie będzie za dużo tego usg w tak krótkim czasie - niby mówi się, że nie szkodzi hmmm[emoji15]

Nie mogę zasnąć. Cały dzień dzisiaj mnie mdliło, nic prawie nie zjadłam. Już mnie ściskało z głodu no i przed chwilą mąż wrócił do domu zaczął podsmażać krokiety no i mnie naszło zjadłam trzy gryzy i teraz nie mogę zasnąć, ale o dziwo nie jest mi niedobrze[emoji16] na razie hiii ehh
Dziewczyny trzymam kciuki za najbliższe wizyty
No i oczywiście witam mowe stycznióweczki jest już nas na prawdę sporo superrr[emoji11][emoji11]
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Ja juz w przychodni. Oczywiscie stoje w kolejce do rejestarcji dopiero. Brzuch mnie boli ze stresu, a caly tydzien byłam spokojna a teraz zaraz zejde na zawał [emoji23]

Ja mam kolejną wizytę 19.06 prawdopodobnie z usg a prenatalne dopiero 11.07 :)

reqiem ja też się zawsze stresuje, ale postaraj się mówić sobie, że wszystko jest dobrze i nie ma powodów do stresów :)

reklama
Do góry