Bo ubłagałam mojego żeby poczekać i rodzicom powiedzieć po wizycie, jak już zobaczę serduszko, a on już teraz chce mówić ..AA no właśnie nie zrozumiałamsorki wtedy idź jak najbardziej już będzie widać
reklama
Michalina2018
Fanka BB :)
Widełki mogą zależeć od metody oznaczenia, zawsze jest najlepiej powtarzać w tym samym labie,ale w becie widełki mniej ważne-ważniejszy przyrost....na necie sa kalkulatory przyrostu i jak wpiszesz to pokarze przyrost-wpisalam twoje wyniki(powtarzalaś po 48h?) i obliczyło ze jest w normieA to ,że widełki są zupełnie inne nie ma znaczenia prawda? Z czego to wynika?
alla31
Ja czekam do końca pierwszego trymestru ,wtedy powiem rodzinie,w pracy znajomym itp a przede wszystkim dzieciom .Bo ubłagałam mojego żeby poczekać i rodzicom powiedzieć po wizycie, jak już zobaczę serduszko, a on już teraz chce mówić ..
Tak po 48hWidełki mogą zależeć od metody oznaczenia, zawsze jest najlepiej powtarzać w tym samym labie,ale w becie widełki mniej ważne-ważniejszy przyrost....na necie sa kalkulatory przyrostu i jak wpiszesz to pokarze przyrost-wpisalam twoje wyniki(powtarzalaś po 48h?) i obliczyło ze jest w normie
Uu to długo, ja i tak już uprosilam żeby choć do wizyty poczekać ,że teraz to jeszcze zbyt wcześnieJa czekam do końca pierwszego trymestru ,wtedy powiem rodzinie,w pracy znajomym itp a przede wszystkim dzieciom .
paulenka91
Ja i tak w pracy muszę powiedzieć pracuje w sklepie i tam trzeba dźwigać kupę dostawy.Uu to długo, ja i tak już uprosilam żeby choć do wizyty poczekać ,że teraz to jeszcze zbyt wcześnie
paulenka91
Ja w domu powiedzieć musiałam akurat jak się dowiedziałam o ciąży remont w domu miałam ją robić przeszło na mamę i mężaBo ubłagałam mojego żeby poczekać i rodzicom powiedzieć po wizycie, jak już zobaczę serduszko, a on już teraz chce mówić ..
Ja muszę być pewna, wtedy powiemJa w domu powiedzieć musiałam akurat jak się dowiedziałam o ciąży remont w domu miałam ją robić przeszło na mamę i męża
No to koniecznie w takiej sytuacji !Ja i tak w pracy muszę powiedzieć pracuje w sklepie i tam trzeba dźwigać kupę dostawy.
reklama
paulenka91
Nie jest mi to zbytnio na rękę ale wiem że jak nie powiem będę musiała to wszystko robić. Musi być dobrze innej myśli nie dopuszczam. Ale senność mnie dobija..No to koniecznie w takiej sytuacji !