reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Eulalia83 a mogę zapytać co było przyczyną poronienia w 12tyg?
Miałam dużo stresu, problemy z tarczycą i dużo pracowałam. Ogólnie mam 34 lata, ale czuję się na 18 [emoji16] myślałam że to będzie tsk samo jak w pierwszej ciąży pracowałam do 9miesiąca mogłam góry przenosić itp atu niespodzianka. Nawet nie przypuszczałam , że coś takiego może mnie spotkać. Szłam na zwykłą wizytę - lekarz długo nic nie mowi a on juz szukał słów jsk mi to powiedzieć że dzieciątko jest, ale serduszko już niestety nie bije. Tydzień przed wizyta - serduszko pięknie biło tętno płodu prawidłowe tak dodam[emoji22]
Teraz trochę odpuściłam jestem ns euthytox i pod stalą kontrolą endokrynolog

Wiem jak to jest każdy musi wtrącić swoje pięć groszy.. a u mnie w pracy też pewnie ***** burza będzie bo jak to nic nie robić, ciąża to nie choroba ble ble ble..ale tak naprawdę tyle się o nią staraliśmy że nie chce przekładać pracy ponad.
Co do pracy to powiedzialam sobie że pracuje dopóki dobrze się czuję,jak będzie tylko coś nie tak to pasuje i idę na L4..nic mi nie zrobią przecież .W zasadzie to gdzieś mam to co będą gadać.

reklama
Miałam dużo stresu, problemy z tarczycą i dużo pracowałam. Ogólnie mam 34 lata, ale czuję się na 18 [emoji16] myślałam że to będzie tsk samo jak w pierwszej ciąży pracowałam do 9miesiąca mogłam góry przenosić itp atu niespodzianka. Nawet nie przypuszczałam , że coś takiego może mnie spotkać. Szłam na zwykłą wizytę - lekarz długo nic nie mowi a on juz szukał słów jsk mi to powiedzieć że dzieciątko jest, ale serduszko już niestety nie bije. Tydzień przed wizyta - serduszko pięknie biło tętno płodu prawidłowe tak dodam[emoji22]
Teraz trochę odpuściłam jestem ns euthytox i pod stalą kontrolą endokrynolog
Przykro mi bardzo:( musisz się oszczędzać a wiek Twój nie ma tu nic do rzeczy młoda jesteś i jeszcze nie jedno dziecko byś mogła urodzin:):)ale właśnie jak dochodzą problemy z tarczyca słyszałam że tak może byc

Do góry