paulenka91
Fanka BB :)
Tak nie myślimy do wizyty!Skoro mówicie, że jest wszystko ok to koniec stresu i myślenia do 28.05 ,oby szybko zlecialo ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak nie myślimy do wizyty!Skoro mówicie, że jest wszystko ok to koniec stresu i myślenia do 28.05 ,oby szybko zlecialo ;D
Będzie dobrze. Ja jutro mam zamiar się zapisać do lekarza i chce iść za jakieś 2 tygodnie. Tak żeby trafić na ukończone 7 tygodni. Dziś u mnie równo 5 skończonych [emoji4]Skoro mówicie, że jest wszystko ok to koniec stresu i myślenia do 28.05 ,oby szybko zlecialo ;D
Jeszcze nie będzie widać u mnie przy becie 500nawet nie było pęcherzyka widacA 6t2 dzień mogę zobaczyć już serduszko ?wiem, że u każdego inaczej ale nie chce pójść zbyt wcześnie
Uhuhu czyli gin mi nie potwierdzi ciąży? Tzn wizytę mam 28 Maja czyli beta już będzie dużo wyższa raczejJeszcze nie będzie widać u mnie przy becie 500nawet nie było pęcherzyka widac
9-10 zaraz po @ z OM wychodzi 3t5d a z bety 4 tydzA nie sugeruje się OM bo owulacja była mega pozna. U Ciebie w którym dniu cyklu owulacja?
No ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała już do tego 28.beta na pewno tyle skoczy żeby było widać serduszko9-10 zaraz po @ z OM wychodzi 3t5d a z bety 4 tydz
Tak, tak chodziło mi o 28 Maja ,wtedy będzie 6t2 d teraz na pewno nie idę, bo to bez sensu tylko zastanawiam się czy to jeszcze za wcześnie nie bdNo ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała już do tego 28.beta na pewno tyle skoczy żeby było widać serduszko
AA no właśnie nie zrozumiałamsorki wtedy idź jak najbardziej już będzie widaćTak, tak chodziło mi o 28 Maja ,wtedy będzie 6t2 d teraz na pewno nie idę, bo to bez sensu tylko zastanawiam się czy to jeszcze za wcześnie nie bd