MatiMar
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robię w ogóle bety . Bo w poprzedniej ciąży która poroniłam własnie źle mi przyrastala i teraz mam straszny strach przed betą..ile się stresu najadlam to moje.@Moni2791 beta przyrasta więc jest ok, nie ma sensu dalej sprawdzać, trzeba umówić lekarza i potwierdzić ciążę. Ja zrobiłam tylko raz bete dla potwierdzenia ciąży I czekam za wizyta 1 będzie 16 maja. To naprawdę jest nie potrzebny stres.
Jeżeli to jest po około 48h to wszystko jest ok.[emoji6][emoji3] Powinno być min 66% na 48 hI czy to nie za dużo? Tzn to było trochę więcej niż 48h bo tamten robiłam rano a tu południe
2 dni temu czyli 48h mniej więcejWażny jest przyrost dobowy, kiedy robiłaś to pierwsze badanie ?
No i jest super [emoji4] widzisz [emoji6]2 dni temu czyli 48h mniej więcej
A to ,że widełki są zupełnie inne nie ma znaczenia prawda? Z czego to wynika?Moni2791 bardzo ładny przyrost
Moni piękny wynik na początku zawsze szybko rośnieWynik 262 tylko robiłam w innym laboratorium bo tamto już zamknięte jednostka ta sama ale widzę ,że są inne widełki... Czy to też się liczy??? Wtedy beta 71
Ja tak mam.. do tego ciągle zoladek mi dokucza.Dziewczyny,czy wy też macie takie napompowane brzuchy? Bo ja mam taki jakby przed okresowy ciągle ,wzdęty ..czuję się już jak w 5 miesiącu [emoji6]