reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A ja dzisiaj zaszalałam z zakupami. Kupiłam sobie jeansy z dziurami, 2 pary krótkich spodenek, getry 3/4 i jeszcze 2 bluzki oczywiście wszystko ciążowe. Reszta rodziny też nie wróciła z pustym rękami.
Pomyśleć, że kiedyś mogłam cały dzień jeździć po galeriach potem jeszcze zahaczaliśmy o ryneczek i było ok. A teraz jedna galeria i byłam już wykończona.
No i jeszcze dylematy co tu zjeść żeby nie zwymiotować - mąż nakupował wszystko co możliwe w ostateczności zjadłam kawałek pizzy, gryza big maca, 2 frytki, gryza skrzydełka z kfc i sok ze świeżych pomarańczy było mi niedobrze ale nie zwymiotowałam.
Teraz leżę w łóżku i mi juz podchodzi chyba będzie wizyta w łazience.[emoji33]

Faktycznie fajne zakupy ciuchowe :D też bym się wybrała, ale nie mam sił ostatnio wcale.
A jak przeczytalam o kfc to dostalam slinotoku na myśl o qurito :D

Nie wiem, bo ja chodzę prywatnie i za prenatalne płacę. Ale chyba na NFZ jest za darmo, tylko nie zawsze dają skierowanie. Chociaż mogę się mylić. :D
Powyżej 35 roku zycia prenatalne ZA DARMO!!! Nieważne czy prywatnie czy na NFZ. Wiem, bo chodzę i tu i tu i od obu dostałam bezpłatne.

Witam nowe kolezanki [emoji4] u mnie zaczyna sie burza, ale to dobrze, troche sie ochlodzilo [emoji4]
Wspolczuje Wam tych przykrych dolegliwosci, czy nawet koszmarow. U mnie objawy jakos ucichly, az mi dziwnie. Dobrze, ze jutro rano mam wizytę. Mam nadzieje ze sie uspokoje.
Mi ucichły na jakiś tydzień, a teraz znów wróciły mdłości [emoji52] a już miałam taki spokój.

My własnie dojechaliśmy do domu z Energii..360 km a korki były że masakra ledwo żyje ,a jutro na 8 do roboty ...ech . Ja mam wizytę prywatnie 13 a na NFZ 15 ego
..więc się nachodze , na 29 czerwca mam umówione USG genetyczne na NFZ,ale niestety test Papa mi jeszcze nie przysługuje ..więc musiałabym robić drugie prywatnie razem z Papa.

My własnie dojechaliśmy do domu z Energii..360 km a korki były że masakra ledwo żyje ,a jutro na 8 do roboty ...ech . Ja mam wizytę prywatnie 13 a na NFZ 15 ego
..więc się nachodze , na 29 czerwca mam umówione USG genetyczne na NFZ,ale niestety test Papa mi jeszcze nie przysługuje ..więc musiałabym robić drugie prywatnie razem z Papa.
A test podwojny nie jest obowiazkowy dla kazdego?

reklama
Do góry