reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Haha, racja. :) Koronki są super! Ja niedawno byłam na Komunii i zamarzyła mi się długa - udało się znaleźć idealnie pasującą, więc super. :D Aż się zdziwiłam, bo wiadomo, że zwykle jak chce się coś kupić to nic nie ma. [emoji23]
Ja do tego nie lubię zakupów :shocked2: chciałabym wszystko mieć ale żeby samo mi do szafy wskakiwało :-D mam nadzieję że znajdę coś fajnego ;-) ;)

reklama
Hej i po długim weekendzie. A ja się tak cieszyłam że nie mam żadnych dolegliwości A tu od 3 dni takie nudności bez wymiotow. ( wolalabym zeymiotowac i spokoj ) Dzisiaj z córka na zawodach A ja ledwo żywa bo gowniano się czuje.
Do tego upał straszny i upał. Do tego jakoś ociezale się czuje ...w swoim ciele .

Hej i po długim weekendzie. A ja się tak cieszyłam że nie mam żadnych dolegliwości A tu od 3 dni takie nudności bez wymiotow. ( wolalabym zeymiotowac i spokoj ) Dzisiaj z córka na zawodach A ja ledwo żywa bo gowniano się czuje.
Do tego upał straszny i upał. Do tego jakoś ociezale się czuje ...w swoim ciele .
No właśnie, nie wiadomo co już gorsze, czy mieć mdłości, ale nie wymiotować, czy wymiotować a nie mieć mdłości czy może nie mieć nic i się stresować co jest grane (tak jak ja [emoji23][emoji23])

Też macie taką suchą skóre?
Ja zauważyłam od dwóch tygodni, jest sucha jak wiór, balsam pomaga na pare godzin.

No właśnie, nie wiadomo co już gorsze, czy mieć mdłości, ale nie wymiotować, czy wymiotować a nie mieć mdłości czy może nie mieć nic i się stresować co jest grane (tak jak ja [emoji23][emoji23])

Też macie taką suchą skóre?
Ja zauważyłam od dwóch tygodni, jest sucha jak wiór, balsam pomaga na pare godzin.
Ja jak zwymiotuje to mi pomaga a tak to cały dzień mnie tak męczy że oszaleć idzie.tez czuje się ociężała,a przez to gorąco wszystko jeszcze gorzej

Ja nadal nie mam mdłości, skóry suchej też nie, nawet ociężała się nie czuję, bo nadal chudnę. :D Wspominałam, że miałam nadwagę, odkąd mam dietę na cukrzycę to waga leci, ale lekarz mówi, że póki ciąża mała to dobrze, jak wiadomo nadwaga w ciąży niewskazana. :/ Pewnie zaraz i ja zacznę czuć się ciężej. :D U nas też tak gorąco, burze nie dotarły... :(
Moja waga stoi w miejscu 55.5kg. mogłoby popadać bo nie da się wytrzymać.ja już leżakuje[emoji3]

Mnie dzisiaj męczą mdłości pół dnia co najmniej. Niby z jednej strony jesrem głodna, ale jak pomyślę o jedzeniu, to aż mi się coś robi. Na razie żyje na owocach, przedtem salatka a teraz truskawki. Skóry suchej nie mam, a nawet zauważyłam, że cera mi się poprawiła :D czuję się za to słabo, pokrece się chwilę i już się muszę położyć zaraz, masakra normalnie. Gdybym miała chodzić do pracy, to nie wiem czy bym dała radę.
A waga moja w domu chyba źle waży, bo tu mi pokazuje 47,7 a na wizycie w piątek na takiej fullwypasnej wyszło 46

Może kiedyś taką osiągnę, ale w ciąży już nie dam rady. [emoji1] A jakie plany na jutro dziewczyny? Praca czy wolne? :)
Ja mam zwolnienie to już w domu przesiaduje.a będę się lenić[emoji3]po południu mam jechać z mężem na zakupy może kupię sobie coś ładnego[emoji6]moja cera za to jest do du...[emoji3]

Ja mam zwolnienie to już w domu przesiaduje.a będę się lenić[emoji3]po południu mam jechać z mężem na zakupy może kupię sobie coś ładnego[emoji6]moja cera za to jest do du...[emoji3]
Ja sie cieszyłam, ze mam ładną, a coś mi sie robi taka kaszka na czole... ktorej nigdy nie miałam.

reklama
Do góry