reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

witam się i ja mnie mdli już na samą myśl o gotowaniu chociaż jest dużo lepiej niż w poprzednich ciążach gdzie nawet wody nie mogłam nalać i już wymiotowałam

reklama
witam się i ja mnie mdli już na samą myśl o gotowaniu chociaż jest dużo lepiej niż w poprzednich ciążach gdzie nawet wody nie mogłam nalać i już wymiotowałam
Kijowe jest to uczucie. Jakieś zupki sobie wymyślać muszę.a mąż z chęcią drugie dania ale mieszkamy z moja babcia i ona służy pomocą mi na szczescie

No właśnie, nie wiadomo co już gorsze, czy mieć mdłości, ale nie wymiotować, czy wymiotować a nie mieć mdłości czy może nie mieć nic i się stresować co jest grane (tak jak ja [emoji23][emoji23])

Też macie taką suchą skóre?
Ja zauważyłam od dwóch tygodni, jest sucha jak wiór, balsam pomaga na pare godzin.
Też tak mam. Balsam nic nie pomaga. Dopiero oliwka Johnsona w żelu u mnie dała radę ;-) ;)

To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?
Tylko wiecie , pracodawca musi wiedziec, ze to l4 ciazowe bo wtedy Wam placi 100%, a nie jak na zwykłym l4 75% czy ile tam jest. Tak na logike.

Czesc [emoji4] melduje ze z moja dzidzia wszystko w porządku, rozwija sie prawidlowo, serduszko bije [emoji173] badania sa w normie [emoji4]
Zdjęcie, chcemy zdjęcie :D

Witam się poniedzialkowo :) powiem wam, ze chyba mi hormony na mózg siadaja- wcziraj wieczorem zrobiłam mojemu awanture, ze sie nie cieszy na wieść o dziecku. A dzis mi tak glupiooo ztego powodu :D ale juz przeprosilam :D
Zjadłam nawet na śniadanie 2 kromki z pasztetem, jest sukces :D

Super[emoji7]inaczej być nie mogło który to tydzień?masz zdjecie?
Na usg napisane jest 7t2d, a wg om powinno byc 7t6d. Ale nie przejmuje sie tym bo badanie trwalo chwilę i wiem ze mogl niedokładnie zmierzyc bo nawet nie ma zapisu tetna. Poza tym na ostatnim usg bylam gdzie indziej, więc nie porównuje. 26 czerwca bede u tego samego lekarza to dopiero bede miala dokladne porownanie [emoji4]
1528097460149.jpg

Załączniki

• 1528097460149.jpg
    1528097460149.jpg
    392,2 KB · Wyświetleń: 228

Witam się poniedzialkowo :) powiem wam, ze chyba mi hormony na mózg siadaja- wcziraj wieczorem zrobiłam mojemu awanture, ze sie nie cieszy na wieść o dziecku. A dzis mi tak glupiooo ztego powodu :D ale juz przeprosilam :D
Hormony buzują to i awantura musi być[emoji16] ja zjadłam paczka i bułkę z serem ale nie wiem czy długo to zagości w moim żołądku[emoji3]

reklama

Mam to samo. Rano obudziłam się z dobrym nastrojem, pojechałam na zakupy (w lidlu walka o masło hahaha )
Wróciłam do domu i zobaczyłam stertę prania i tak się wściekłam, że bym miała męża obok to bym go zabiła i niestety oberwało się mojemu pieskowi bo leżał mi pod nogami (już przeproszony) i ogólnie to przecież nic takiego, głupie pranie które sobie powoli popiorę, a humor o 180 st odwrócony.

Do góry