reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Kijowe jest to uczucie. Jakieś zupki sobie wymyślać muszę.a mąż z chęcią drugie dania ale mieszkamy z moja babcia i ona służy pomocą mi na szczesciewitam się i ja mnie mdli już na samą myśl o gotowaniu chociaż jest dużo lepiej niż w poprzednich ciążach gdzie nawet wody nie mogłam nalać i już wymiotowałam
Kokoszka356
Też tak mam. Balsam nic nie pomaga. Dopiero oliwka Johnsona w żelu u mnie dała radęNo właśnie, nie wiadomo co już gorsze, czy mieć mdłości, ale nie wymiotować, czy wymiotować a nie mieć mdłości czy może nie mieć nic i się stresować co jest grane (tak jak ja [emoji23][emoji23])
Też macie taką suchą skóre?
Ja zauważyłam od dwóch tygodni, jest sucha jak wiór, balsam pomaga na pare godzin.
paulenka91
Super[emoji7]inaczej być nie mogło który to tydzień?masz zdjecie?Czesc [emoji4] melduje ze z moja dzidzia wszystko w porządku, rozwija sie prawidlowo, serduszko bije [emoji173] badania sa w normie [emoji4]
reqiem
Tylko wiecie , pracodawca musi wiedziec, ze to l4 ciazowe bo wtedy Wam placi 100%, a nie jak na zwykłym l4 75% czy ile tam jest. Tak na logike.To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?
Zdjęcie, chcemy zdjęcieCzesc [emoji4] melduje ze z moja dzidzia wszystko w porządku, rozwija sie prawidlowo, serduszko bije [emoji173] badania sa w normie [emoji4]
Witam się poniedzialkowo powiem wam, ze chyba mi hormony na mózg siadaja- wcziraj wieczorem zrobiłam mojemu awanture, ze sie nie cieszy na wieść o dziecku. A dzis mi tak glupiooo ztego powodu ale juz przeprosilam
Zjadłam nawet na śniadanie 2 kromki z pasztetem, jest sukces
Misza95
Moderator
Na usg napisane jest 7t2d, a wg om powinno byc 7t6d. Ale nie przejmuje sie tym bo badanie trwalo chwilę i wiem ze mogl niedokładnie zmierzyc bo nawet nie ma zapisu tetna. Poza tym na ostatnim usg bylam gdzie indziej, więc nie porównuje. 26 czerwca bede u tego samego lekarza to dopiero bede miala dokladne porownanie [emoji4]Super[emoji7]inaczej być nie mogło który to tydzień?masz zdjecie?
Załączniki
paulenka91
Hormony buzują to i awantura musi być[emoji16] ja zjadłam paczka i bułkę z serem ale nie wiem czy długo to zagości w moim żołądku[emoji3]Zdjęcie, chcemy zdjęcie
Witam się poniedzialkowo powiem wam, ze chyba mi hormony na mózg siadaja- wcziraj wieczorem zrobiłam mojemu awanture, ze sie nie cieszy na wieść o dziecku. A dzis mi tak glupiooo ztego powodu ale juz przeprosilam
reklama
reqiem
Mam to samo. Rano obudziłam się z dobrym nastrojem, pojechałam na zakupy (w lidlu walka o masło hahaha )Zdjęcie, chcemy zdjęcie
Wróciłam do domu i zobaczyłam stertę prania i tak się wściekłam, że bym miała męża obok to bym go zabiła i niestety oberwało się mojemu pieskowi bo leżał mi pod nogami (już przeproszony) i ogólnie to przecież nic takiego, głupie pranie które sobie powoli popiorę, a humor o 180 st odwrócony.