Misza95
Moderator
Tak właśnie w tych przypadkach to wiem [emoji4] a ile masz lat?Na pewno ,od 35 rz lub jeśli ma się dzieci z wadami genetycznymi ..niestety po za tym trzeba robić z własnej kieszeni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie w tych przypadkach to wiem [emoji4] a ile masz lat?Na pewno ,od 35 rz lub jeśli ma się dzieci z wadami genetycznymi ..niestety po za tym trzeba robić z własnej kieszeni
33. W poprzednich ciążach tego nie robiłam , ale ostatnio rodziłam 11 lat temu .Tak właśnie w tych przypadkach to wiem [emoji4] a ile masz lat?
To niewiele Ci brakuje [emoji4] a teraz planujesz robic?33. W poprzednich ciążach tego nie robiłam , ale ostatnio rodziłam 11 lat temu .
No właśnie..nie wiele . Nie wiem , porozmawiam z lekarzem na następnej wizycie. Kurcze kiedyś to się w ogóle nie zastanawialam nad takimi rzeczami, jakieś to było odległe ode mnie , nawet nie wiedziałam ze są takie testy ,a teraz ciągle analizuje wszystko.To niewiele Ci brakuje [emoji4] a teraz planujesz robic?
Ja mam 23.
Dzisiaj stwierdziłam ze zdecydowanie za duzo czytam internetu. Nawet na tym forum, czasem w innych watkach zdarzy się cos przykrego a ja biorę to do siebie. Przez to mam straszne schizy, zwlaszcza przed jutrzejsza wizyta [emoji20] dlatego ide spac. Jesli sie uda.No właśnie..nie wiele . Nie wiem , porozmawiam z lekarzem na następnej wizycie. Kurcze kiedyś to się w ogóle nie zastanawialam nad takimi rzeczami, jakieś to było odległe ode mnie , nawet nie wiedziałam ze są takie testy ,a teraz ciągle analizuje wszystko.
Nic takiego nie słyszałam,ale zwolnienie wypisuje z konkretnego powodu jeśli nie ciąża to co?mi jak dawał zwolnienie poprosiłam o zaświadczenie o ciąży u mnie w pracy życzą sobie tego a on mówił że nie wiadomo po co bo na zwolnieniu jest symbol B który oznacza ciążę i on jest widoczny dla pracodawcy.Link do: Szef nie musi dowiedzieć się o ciąży
Witam z rana. To odnośnie tematu zwolnień lekarskich. Słyszałyście o takiej możliwości? Dziś zamierzam poprosić lekarza, żeby właśnie takie zwolnienie mi wypisał. Mam nadzieję, że się zgodzi.
To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?Nic takiego nie słyszałam,ale zwolnienie wypisuje z konkretnego powodu jeśli nie ciąża to co?mi jak dawał zwolnienie poprosiłam o zaświadczenie o ciąży u mnie w pracy życzą sobie tego a on mówił że nie wiadomo po co bo na zwolnieniu jest symbol B który oznacza ciążę i on jest widoczny dla pracodawcy.
Myślę że jakoś da się przeskoczyć to skoro tak piszą.mi dawał zwolnienie nawet na infekcje grzybicza także na pewno coś wymyśli[emoji3]potem już chyba po 3 miesiącach jesteś chroniona.a powiem Ci że u mnie sytuacja też wygląda nieciekawie.mialam umowę na stałe dostać w październiku.i nie dostane. Tak,rosołek się gotuje[emoji3]To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?