reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To niewiele Ci brakuje [emoji4] a teraz planujesz robic?
Ja mam 23.
No właśnie..nie wiele . Nie wiem , porozmawiam z lekarzem na następnej wizycie. Kurcze kiedyś to się w ogóle nie zastanawialam nad takimi rzeczami, jakieś to było odległe ode mnie , nawet nie wiedziałam ze są takie testy ,a teraz ciągle analizuje wszystko.

No właśnie..nie wiele . Nie wiem , porozmawiam z lekarzem na następnej wizycie. Kurcze kiedyś to się w ogóle nie zastanawialam nad takimi rzeczami, jakieś to było odległe ode mnie , nawet nie wiedziałam ze są takie testy ,a teraz ciągle analizuje wszystko.
Dzisiaj stwierdziłam ze zdecydowanie za duzo czytam internetu. Nawet na tym forum, czasem w innych watkach zdarzy się cos przykrego a ja biorę to do siebie. Przez to mam straszne schizy, zwlaszcza przed jutrzejsza wizyta [emoji20] dlatego ide spac. Jesli sie uda.
Dobranoc dziewczyny [emoji8]

Cześć dziewczyny [emoji3]nie mogę jakoś spać, od 2 dni wstaję w nocy siku. Mdłości znów czuje. mam gotować rosół ale jakoś nie mogę się przemoc żeby dotknąć surowego mięsa[emoji16]

Link do: Szef nie musi dowiedzieć się o ciąży

Witam z rana. To odnośnie tematu zwolnień lekarskich. Słyszałyście o takiej możliwości? Dziś zamierzam poprosić lekarza, żeby właśnie takie zwolnienie mi wypisał. Mam nadzieję, że się zgodzi.
Nic takiego nie słyszałam,ale zwolnienie wypisuje z konkretnego powodu jeśli nie ciąża to co?mi jak dawał zwolnienie poprosiłam o zaświadczenie o ciąży u mnie w pracy życzą sobie tego a on mówił że nie wiadomo po co bo na zwolnieniu jest symbol B który oznacza ciążę i on jest widoczny dla pracodawcy.

Nic takiego nie słyszałam,ale zwolnienie wypisuje z konkretnego powodu jeśli nie ciąża to co?mi jak dawał zwolnienie poprosiłam o zaświadczenie o ciąży u mnie w pracy życzą sobie tego a on mówił że nie wiadomo po co bo na zwolnieniu jest symbol B który oznacza ciążę i on jest widoczny dla pracodawcy.
To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?

reklama
To może się pisze symbol A? Nie wiem. Ale bardzo by mi pasowało, żeby w pracy nikt nie wiedział bo u mnie to wszystko takie niepewne, że najchętniej zachowałabym to jeszcze w tajemnicy nawet jeśli dostałabym mniejsze wynagrodzenie. I co, będzie rosół?
Myślę że jakoś da się przeskoczyć to skoro tak piszą.mi dawał zwolnienie nawet na infekcje grzybicza także na pewno coś wymyśli[emoji3]potem już chyba po 3 miesiącach jesteś chroniona.a powiem Ci że u mnie sytuacja też wygląda nieciekawie.mialam umowę na stałe dostać w październiku.i nie dostane. Tak,rosołek się gotuje[emoji3]

Do góry