reklama
bojąca
Fanka BB :)
jeszcze nie ale wiem , że nie maja nic przeciwko rodzeństwuSuper, dziecko będzie miało sporo rówieśników w rodzince. Starsze córcie już wiedzą?
mazowieckie okolice MławyO super [emoji4] a skad jestes?
Misza95
Moderator
Witam nowe kolezanki [emoji4] u mnie zaczyna sie burza, ale to dobrze, troche sie ochlodzilo [emoji4]
Wspolczuje Wam tych przykrych dolegliwosci, czy nawet koszmarow. U mnie objawy jakos ucichly, az mi dziwnie. Dobrze, ze jutro rano mam wizytę. Mam nadzieje ze sie uspokoje.
Wspolczuje Wam tych przykrych dolegliwosci, czy nawet koszmarow. U mnie objawy jakos ucichly, az mi dziwnie. Dobrze, ze jutro rano mam wizytę. Mam nadzieje ze sie uspokoje.
Misza95
Moderator
Z Mazowsza niedaleko [emoji2]O, super, że już jutro masz wizytę - po niej zawsze jest spokojniej. Przygnaj tę burzę na Warmię, bo gorąco nie do wytrzymania.
To bedzie moja 2 wizyta, skończę 8tc. Widzialam juz serduszko i marze, żeby nadal tak pieknie bilo jak ostatnio [emoji173]
Kokoszka356
Dla odmiany dziś też u mnie przelotne burze w końcu i pogoda zelżała. Może jak wszędzie pada to i do Ciebie dojdzieO, super, że już jutro masz wizytę - po niej zawsze jest spokojniej. Przygnaj tę burzę na Warmię, bo gorąco nie do wytrzymania.
Kokoszka356
Ja już teraz czekam na badania prenatalne gin stwierdził że wszystko jest ok więc nie ma sensu robić wcześniej usgTrzymam kciuki! [emoji179] U mnie druga wizyta 12 czerwca (10t, 1d) i też czekam jak na szpilkach. Daj znać już po!
Misza95
Moderator
Odezwe się koniecznie [emoji4] ja mam juz umowiona kolejną na 26 czerwca, to bedzie 11tc czyli za wczesnie na prenatalne. Chodze na nfz a jakos duzo mam tych wizyt [emoji4]Trzymam kciuki! [emoji179] U mnie druga wizyta 12 czerwca (10t, 1d) i też czekam jak na szpilkach. Daj znać już po!
reklama