reqiem
Fanka BB :)
Nie [emoji853]Uwaga robię test czy widać suwaczek widać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie [emoji853]Uwaga robię test czy widać suwaczek widać?
Hejka. Ja dzisiaj 10h w pracy, ale potem trzy dni wolnego i w środe upragniona wizyta [emoji173]. Może zaczne normalnie spać no chociaż koszmary aż takie hardcorowe mi sie nie śnia to codzienie w snach jestem na wizycie i czekam na usg i zawsze coś i tego usg nie ma i nie moge zobaczyć bejbika. Dzisiaj mi sie sniło, ze moje dwie przyjaciółki tez sa w ciazy [emoji23]
Już przy drugiej ciąży, tej którą straciłam bardzo się cieszyła. Wiedziała, że miałaby siostrzyczke Elenkę. Bardzo przeżyła całą tą sytuację. Teraz ogólnie nawet jej bezpośrednio nie mówiliśmy chcieliśmy poczekać, ale podsłuchała jednego dnia naszą rozmowę, w szawce zobaczyła test - mimo że do końca nie wiedziała co to ale podobny widziała przy poprzedniej ciąży i wszystko jej zagrało.No tak, wszystko bierze się z głowy - ja już dzidzię widziałam, serduszko słyszałam, ale mam teraz inne zmartwienie i pewnie z tego te koszmary. Jak Majeczka zareagowała na to, że będzie mieć rodzeństwo?
Hej też lezysz? Ja też od wtroku A już jest ciężko. Z jakiej przyczyny musisz leżeć? Ja dostałam plamienia i jestem na podtrzymaniu. Pierwsza ciążę poronilam, druga nie chce stracić. Dlatego zrobię wszystko co jest koniecznie.Hej Dziewczyny!
Wszystkim, które poza domem spędzają te piękne dni życzę miłego dnia - mam nadzieję, że moje leżenie skończy się z pierwszym trymestrem, bo już zaczynam wariować w tym domu... Nigdy nie lubiłam siedzieć/leżeć, zawsze w weekend gdzieś chodziliśmy/wyjeżdżaliśmy/mieliśmy gości, no ale cóż, dzidzia najważniejsza. W końcu to nie ostatnie lato w życiu - tym się pocieszam. [emoji14]
Czytam coś o koszmarach i jestem nie w temacie, ale mnie też męczą - trzeci dzień z rzędu. Budzę się zdenerwowana i przez to jeszcze bardziej cukier mi skacze, nie wiem jak sobie z nimi poradzić, więc jeśli koleżanka ma jakiś dobry sposób, to poproszę!
Z tym torcikiem super sprawa! Ile lat ma Majeczka? Ach, Rynek we Wrocławiu uwielbiam! Jeden z piękniejszych w Polsce!
Jedna jest po 40 i kupe kupe lat starała sie o dziudzisia i nic, jej mąż ma strasznie słabe nasienie. Ale pogodziła sie z ta myślą, chociaz to by była niespodzianka [emoji16] a druga za cholere nie chciała mieć dzieci, broniła sie rękami i nogami i gumka im się zsuneła i prosze juz ma trzy letniego synka. Ale teraz ma takiego schiza, ze tabletki, gumki i dalej sie boi.O! Może się spełni. Ja czekam aż moja ukochana siostra cioteczna zajdzie (stara się już, więc oby szybko ). Moja kolejna wizyta dopiero 12.06. - jak do tego dnia będą mnie męczyć koszmary, to nie będzie fajnie.
Suwaczka nie widać.
No jest kochana, bardzo uczuciowa.Ojej, mega słodka dziewczynka! Oby już teraz wszystko było dobrze, na pewno będzie super starszą siostrą.
Ta tym forum nie da się na stałe zamieścić suwaczka juz próbowałam. Ja sporadycznie wklejam ręcznie sobie moje suwaczki i dlatego je widaćO! Może się spełni. Ja czekam aż moja ukochana siostra cioteczna zajdzie (stara się już, więc oby szybko ). Moja kolejna wizyta dopiero 12.06. - jak do tego dnia będą mnie męczyć koszmary, to nie będzie fajnie.
Suwaczka nie widać.
A jak sie to robi chociaz na chwile ? Macie aplikacje czy przez przeglądarke?Ta tym forum nie da się na stałe zamieścić suwaczka juz próbowałam. Ja sporadycznie wklejam ręcznie sobie moje suwaczki i dlatego je widać
To znaczy trzeba za każdym razem wklejac link?Ta tym forum nie da się na stałe zamieścić suwaczka juz próbowałam. Ja sporadycznie wklejam ręcznie sobie moje suwaczki i dlatego je widać