reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Haha, no to nieźle. [emoji3] Ale teraz już na pewno bardzo się cieszysz? My się staraliśmy, więc radość była ogromna! :D
Powiem tak, nie jest kolorowo bo Ci, którzy już wiedzą czyli najblizsza rodzina zamiast mnie wspierać raczej uważają za wielkie dziwactwo to, że akurat teraz mi się to przytrafiło. Dlatego postanowiłam narazie nikomu więcej nie mówić. Ale ogromny plus jest taki, że ja sobie świetnie radzę z tą sytuacją i nie boję się aż tak bardzo jak myślałam przez te 10 lat , że będę się bać :-)

reklama
Ja znowu odwrotnie. Jak już wyszłam z wieku nastolatki, to wiedziałam, że chcę mieć dzieci. I jak poznałam męża, to po kilku latach związku i trzech próbach się udało. W wieku 24 lat urodziłam pierwszą córkę :)
Ja tez od nastolatki chciałam mieć szybciutko dziecko (nawet bez męża [emoji23] ), ale musiałam wyczekać aż do teraz (27lat) chociaż teraz uważam, że to dobrze, wszystko ma swoje miejsce i czas [emoji4]

Ale się teraz śmiejemy że wyczekaliśmy idealny moment bo wszystko dookoła maja już dzieciaczki i nic nie bedziemy musieli kupować, jak nas obdarują [emoji16] juz mamy dwa wozki i trzy łóżeczka obiecane haha i to jeszcze przed ciążą [emoji14] a dodam, ze wcale nikogo nie prosiliśmy. Ale z drugiej strony pierwszy dzidzius i mój màż mowi ze chce przezyc te zakupy, wybieranir wózka itp.

Hejka. Ja dzisiaj 10h w pracy, ale potem trzy dni wolnego i w środe upragniona wizyta [emoji173]. Może zaczne normalnie spać no chociaż koszmary aż takie hardcorowe mi sie nie śnia to codzienie w snach jestem na wizycie i czekam na usg i zawsze coś i tego usg nie ma i nie moge zobaczyć bejbika. Dzisiaj mi sie sniło, ze moje dwie przyjaciółki tez sa w ciazy [emoji23]
Miałam podobny sen ale takie dalsze znajome do tego siostry [emoji3]jedną 21tydz a druga 25[emoji3]

Ja z chęcią już bym poogladala jakieś wózeczki,ubranka itp[emoji3]ale nadal strach jakiś siedzi.,coraz mniej. Za to w nocy sikalam z 5 razy. Usnęłam o 22 i dopiero o 9 się ocknęłam. I nadal leze.na 13do teściowej.potem msza i kolejny tydzień i nie wiem co że sobą zrobię[emoji3]

reklama
Pomysł mojego męża jak przetransportować galaretkę do pracy [emoji23]
IMAG4550.jpg

Załączniki

• IMAG4550.jpg
    IMAG4550.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 231
Do góry