reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja tez sie jeszcze boje cokolwiek kupować....choć nie powiem.korci mnie juz troche:)
Płeć.......tak marzy mi sie córeczka-ale.to pierwsza dzidzia więc z radością przyjmę każdą opcje:)

reklama
Ja tez sie jeszcze boje cokolwiek kupować....choć nie powiem.korci mnie juz troche:)
Płeć.......tak marzy mi sie córeczka-ale.to pierwsza dzidzia więc z radością przyjmę każdą opcje:)
Ten pierwszy trymestr musi zlecieć szybko[emoji3]za każdym razem jak wchodzę w nasz wątek to jestem na 1 stronie.

Cały dzień "marudziłam" jak to nie chce mi sie jesc żeby wracajac z pracy kupić sobie kebaba [emoji85][emoji87][emoji85] [emoji23][emoji23]
Ale narobiłaś mi ochoty[emoji3]wiecie co dziewczyny chyba mi się polepsza.coprawda mdli mnie na niektóre potrawy ale dziś parę razy myślałam nad tym co bym zjadła. I jutro gołąbki bez zawijania[emoji16]ale teraz moim nr 1 kebab[emoji16]

Ja na razie też boję się zapeszyć i nie chce nic kupować, ale mam całą szafę ubranek po siostrzencach które na mnie czekały. Siostra ma i chłopca i dziewczynkę więc będzie z czego wybrać ;)

Co do płci maleństwa to na prawdę jest mi obojętne. Cieszę się że dzidzia w końcu we mnie rośnie i oby zdrowa a reszta jakoś nie ma znaczenia. Mąż jak to chłop chciałby mieć pierworodnego syna :D a jeśli chodzi o przeczucia to też mi się wydaje że to chłopak będzie ;) za parę tygodni mam nadzieję przekonam się czy intuicja mnie nie myli. :p

Dokładnie tak [emoji8] :-)
Mojemu mężowi sie śniła babcia, która mówiła, ze wszystko bedzie dobrze i ma sie nie martwic, ze z nia niby rozmawiał tak jak z żywą, niby nie wierze w sny, ale przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy to sniło mi sie ze karmie coreczke piersia, nastepnego dnia w sennik i wszedzie ze oznacza ciaze. Nie wierzylam serio, a tu za tydzien dwie kreski [emoji50] i jeszcze widzieliśmy wczesniej lecacego bociana razem z mężem, a dodatkowo dostałam magiczna zapinke od mamyginekolog i jak tu nie wierzyc w znaki? [emoji16]

Mojemu mężowi sie śniła babcia, która mówiła, ze wszystko bedzie dobrze i ma sie nie martwic, ze z nia niby rozmawiał tak jak z żywą, niby nie wierze w sny, ale przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy to sniło mi sie ze karmie coreczke piersia, nastepnego dnia w sennik i wszedzie ze oznacza ciaze. Nie wierzylam serio, a tu za tydzien dwie kreski [emoji50] i jeszcze widzieliśmy wczesniej lecacego bociana razem z mężem, a dodatkowo dostałam magiczna zapinke od mamyginekolog i jak tu nie wierzyc w znaki? [emoji16]
No przy takiej kumulacji to na pewno wszystko będzie dobrze ;)

reklama
Ja mialam w szpitalu podczas laparoskopii wyznaczona grupe krwi to chyba wystarczy.
Sama jestem dzieckiem z kinfliktu i miałam przetaczana krew po porodzie, teraz mam Arh+ taka sama jak mój mąż. Ale byłyby jaja jakby dziecko miało inną [emoji23]

Nie zdziw się jeśli tak będzie;) To jeszcze zależy od tego jakie geny dostaliście od rodziców.

Jeśli chodzi o rzeczy dla dziecka, na razie jakoś do mnie nie dociera że to się dzieje naprawdę i w ogóle o tym nie myślę. Na szczęście mam dużo po synku, więc nawet jak będzie dziewczynka to ubranka zamierzam wykorzystać, przynajmniej uniknę 100% różu przez jakiś czas[emoji6]
A odnośnie płci, ja miałam przeczucia od początku że to chłopiec, a mój ginekolog uważa że matki mają intuicję i zawsze przed sprawdzeniem pyta o przeczucia:) Nie chciałam wiedzieć do porodu, ale mąż chciał, więc uległam bo i tak bym się dowiedziała;) Tym razem jeśli jednak się dowiem, to chciałabym przynajmniej nie ogłaszać tego rodzinie, żeby chociaż oni mieli niespodziankę;)

Do góry