reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

No też często wodnisty. Czasem jest dużo czasem nie czuje pół dnia.ale zapalenia żadnego nie mam nie piecze nie boli.

reklama
A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie

A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Ja to chyba dopiero zacznę na jesieni jak mi przejdą strachy[emoji16]chociaż mój mąż kupil ostatnio książę na wyprzedazy w biedrze mały książę i mówił że będzie czytał dziecku [emoji16]

Ja zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]
Ostatnio koleżanka chciała mi dać stanik do karmienia i też sie bałam przyjać.

Ja zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]
Ostatnio koleżanka chciała mi dać stanik do karmienia i też sie bałam przyjać.
Ja też się boje zapeszyc jak pieron jasny[emoji3] nawet nie oglądam

No u nas to moj mąż zainicjował wczoraj i pokazuje mi na allegro "patrz tu już za 120 zl są kołyski" Myśle sobie yyy no chyba nie, pokazuje mi, a tam na dole "kołyska dla lalek" [emoji85][emoji85] haha wesoło bedzie
Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkę

reklama
Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkę
Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.
A dziewczyny wiem, ze obojetnie byle zdrowe, ale jak czujecie? Słyszałam, ze matka wyczuwa podświadomie co tam w trawie piszczy. Ja jakoś czuje córeczke. Ale oczywiscie jak bedzie synuś to tez bede szczesliwa [emoji4][emoji4]

Do góry