paulenka91
Fanka BB :)
No też często wodnisty. Czasem jest dużo czasem nie czuje pół dnia.ale zapalenia żadnego nie mam nie piecze nie boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to chyba dopiero zacznę na jesieni jak mi przejdą strachy[emoji16]chociaż mój mąż kupil ostatnio książę na wyprzedazy w biedrze mały książę i mówił że będzie czytał dziecku [emoji16]A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Ja zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Doktorka mowila ze to bardzo dobrze bo świadczy o dobrej ochronie przed infekcjami i duzej ilosci progesteronu.No też często wodnisty. Czasem jest dużo czasem nie czuje pół dnia.ale zapalenia żadnego nie mam nie piecze nie boli.
Eeee, a mam córkę a miałam piękne włosy cerę i paznokcieTo może będzie dziewczynka - mowi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę[emoji6]
Ja też się boje zapeszyc jak pieron jasny[emoji3] nawet nie oglądamJa zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]
Ostatnio koleżanka chciała mi dać stanik do karmienia i też sie bałam przyjać.
No u nas to moj mąż zainicjował wczoraj i pokazuje mi na allegro "patrz tu już za 120 zl są kołyski" Myśle sobie yyy no chyba nie, pokazuje mi, a tam na dole "kołyska dla lalek" [emoji85][emoji85] haha wesoło bedzieJa też się boje zapeszyc jak pieron jasny[emoji3] nawet nie oglądam
Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkęNo u nas to moj mąż zainicjował wczoraj i pokazuje mi na allegro "patrz tu już za 120 zl są kołyski" Myśle sobie yyy no chyba nie, pokazuje mi, a tam na dole "kołyska dla lalek" [emoji85][emoji85] haha wesoło bedzie
Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkę