Przy obu ciazach czułam że będzie syn (mam 2 córki). Przy pierwszej do tego stopnia, że mimo że na każdym USG wychodziła dziewczynka ja miałam tak wkreconego w głowę syna że po porodzie zapytałam o płeć [emoji6] stawiam na trzecią dziewczynkę choć nie ukrywam, że marzy nam się syn.Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.
A dziewczyny wiem, ze obojetnie byle zdrowe, ale jak czujecie? Słyszałam, ze matka wyczuwa podświadomie co tam w trawie piszczy. Ja jakoś czuje córeczke. Ale oczywiscie jak bedzie synuś to tez bede szczesliwa [emoji4][emoji4]
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ja to samo czuje córeczkę[emoji3]Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.
A dziewczyny wiem, ze obojetnie byle zdrowe, ale jak czujecie? Słyszałam, ze matka wyczuwa podświadomie co tam w trawie piszczy. Ja jakoś czuje córeczke. Ale oczywiscie jak bedzie synuś to tez bede szczesliwa [emoji4][emoji4]
Stelka38
Ja tam nic jeszcze nie oglądam, nie wspominając o kupowaniu czegokolwiek . Płci Maluszka też nie zgaduje . Na obecną chwilę to modlę się o to, żeby wszystko było dobrze. Ale ja ogólnie panikara jestem;-) A śluz mam białawy czasem lekko żółty ale co wieczór zakładam luteine i ta tabletka też nie jest bezbarwna .
paulenka91
Wiecie co ja myślę że śluz żółty to jest tak jakby pomieszanie z moczem tzn nie zawsze do końca dobrze się podetrzemy po siusiu i potem mogą się wymieszać.takie jest moje odczucie.Ja tam nic jeszcze nie oglądam, nie wspominając o kupowaniu czegokolwiek . Płci Maluszka też nie zgaduje . Na obecną chwilę to modlę się o to, żeby wszystko było dobrze. Ale ja ogólnie panikara jestem;-) A śluz mam białawy czasem lekko żółty ale co wieczór zakładam luteine i ta tabletka też nie jest bezbarwna .
reqiem
No my to jak rozmawiamy o czymś to ciagle "no jak wszystko bedzie dobrze" i nasze zycie obraca sie troche wokol wizyty. Mielismy teraz okazje jechac do Tartalandii, ale sie bałam. Musze wiedziec ze jest ok poki co zeby cos planowac.Ja tam nic jeszcze nie oglądam, nie wspominając o kupowaniu czegokolwiek . Płci Maluszka też nie zgaduje . Na obecną chwilę to modlę się o to, żeby wszystko było dobrze. Ale ja ogólnie panikara jestem;-) A śluz mam białawy czasem lekko żółty ale co wieczór zakładam luteine i ta tabletka też nie jest bezbarwna .
paulenka91
Ja też dodaje zawsze te słowa mama teściowa są przekonane że wszystko będzie dobrze. Ja boje się jak nie wiem[emoji3]No my to jak rozmawiamy o czymś to ciagle "no jak wszystko bedzie dobrze" i nasze zycie obraca sie troche wokol wizyty. Mielismy teraz okazje jechac do Tartalandii, ale sie bałam. Musze wiedziec ze jest ok poki co zeby cos planowac.
Dariana
A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Ja mam 2 pary bodziaków ale to kupiłam przed ciąża jeszcze [emoji5]
Zobacz załącznik 862751 moje pierworodne
[emoji173] [emoji7]
2mm ma względem OM ciąża wychodzi dwa dni młodsza.
Jak juz dojadę w końcu do domu, to wrzucę zdjęcie
Mowili wam na wizytach z jaka częstotliwością bije serduszko?
U mnie tętno było 132 :-)
Ja czuje chłopca[emoji170] okaże się za jakiś czas czy mnie przeczucie nie myli
I staram się być pozytywnie nastawiona, wierzę że będzie dobrze [emoji173] [emoji173] [emoji173]
paulenka91
Jasne że będzie[emoji3]musimy być dobrej myśli![emoji11]Ja mam 2 pary bodziaków ale to kupiłam przed ciąża jeszcze [emoji5]
[emoji173] [emoji7]
U mnie tętno było 132 :-)
Ja czuje chłopca[emoji170] okaże się za jakiś czas czy mnie przeczucie nie myli
I staram się być pozytywnie nastawiona, wierzę że będzie dobrze [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Dariana
Jasne że będzie[emoji3]musimy być dobrej myśli![emoji11]
Dokładnie tak [emoji8] :-)
reklama
U mnie śluzu baaardzo mało, a jeśli juz, to właśnie biały jednolity, bez zadnych grudek itp.Dziewczyny macie jakiś śluz?ja obserwuje dużo takiego gładkiego białego. Nie wiem czy taki ma być
Mi się bardzo marzy córeczka, ale przeczucie mam, że to jednak bedzie synekHaha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.
A z kupowaniem to jak dla mnie jwszcze za wcześnie... przed ciąża zawsze w okolicach owulacji mialam taki dziwny objaw, ze ciągnęło mnie do oglądania dzieciecych rzeczy. Wchodzilam na olxa i lecialo- wózki, ubranka, łóżeczka. Di tego wymyslanie imion itp. Jak mi sie zaczynala ta faza, a dziecka jeszcze nie planowalismy to bylo 'oho, dzis zdecydowanie w gumce'