reklama
Też mi tak mój lekarz powiedział żeby nie przegrzewać? Nie wiem czy go dobrze zrozumiałam. Js serduszko że bije tylko widziałam[emoji8]Podobno wg najnowszych zalecen nie nalezy sluchac serca na tak wczesnym etapie, bo moze to byc szkodliwe dla dziecka. Jakies fale dopplera czy cos takiego?
paulenka91
Fanka BB :)
U nas taki gorąc że ledwo co żyje!
Stelka38
To super, że tak szybko Ci przeszło. Ja miałam dziś jechać do rodziców ale przez tą infekcję zrezygnowałam. W sumie w porównaniu z dniem wczorajszym to już mi trochę lepiej, katar tylko jeszcze mnie męczy i sił mi brakuje ale może też częściowo z powodu tego upału. Trochę leżę i trochę kręcę się po kuchni. Może wieczorem wyjdę na dwór :-)Hej [emoji4] wczorajsze leżenie w łóżku i czosnek nawet pomogły ,dziś już dobrze się czuję ,tyle że kaszel mokry przyszedł
...My dziś od rana w podróży ,przyjechaliśmy do znajomych na Śląsk ..bardzo gorąco ufff
alla31
Gdyby nie to że dzieciaki mialy obiecane to też bym się nie ruszała ,ale wolę to niż wchodzenie mi na głowę [emoji39] kupiłam sobie dziś rano pastylki i syrop z tej serii *spam*.To super, że tak szybko Ci przeszło. Ja miałam dziś jechać do rodziców ale przez tą infekcję zrezygnowałam. W sumie w porównaniu z dniem wczorajszym to już mi trochę lepiej, katar tylko jeszcze mnie męczy i sił mi brakuje ale może też częściowo z powodu tego upału. Trochę leżę i trochę kręcę się po kuchni. Może wieczorem wyjdę na dwór :-)
Stelka38
To pewnie też dzięki motywacji ze strony Twoich Dzieciaczkow przeziębienie szybciej Ci odpuści. Ja nie mam takich bodźców więc się trochę pieszcze z tym moim katarem ;-)Gdyby nie to że dzieciaki mialy obiecane to też bym się nie ruszała ,ale wolę to niż wchodzenie mi na głowę [emoji39] kupiłam sobie dziś rano pastylki i syrop z tej serii *spam*.
U nas też ukrop [emoji295]Hej [emoji4] wczorajsze leżenie w łóżku i czosnek nawet pomogły ,dziś już dobrze się czuję ,tyle że kaszel mokry przyszedł
...My dziś od rana w podróży ,przyjechaliśmy do znajomych na Śląsk ..bardzo gorąco ufff
reklama
Właśnie dzwoniłam do mojej p. Dyrektor przyjęła to dobrze. A ja tak się denerwowałam.
Oczywiście powiedziałam jej, że ns tyle co będę w stanie podokańczam rok szkolny.
Ulżyło mi jak tak zareagowała i kazała mi się oszczędzać [emoji846]
Oczywiście powiedziałam jej, że ns tyle co będę w stanie podokańczam rok szkolny.
Ulżyło mi jak tak zareagowała i kazała mi się oszczędzać [emoji846]