reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej laseczki. Ja dzisiaj mam w planach sie byczyc caly dzien. Rosołek już sibie pyka, młode ziemniaczki z koperkiem, kalafior i kotlety mielone mmm i człowiek by jadł obiad na śniadanie. A popołudniu na lody nad jezioro jedziemy na spacer.
Miłego Dnia Wszystkim [emoji7]
I zdrówka dla przeziebinych.

My własnie jutro mamy jechać na Śląsk ,a potem do Energylandii- dzieciaki mają obiecane ,dlatego jestem zalamana teraz moja choroba [emoji52][emoji52][emoji52] idę wyciągać kurczaka...mam takiego ze wsi zdrowego [emoji4]
My planowaliśmy w tym roku jechać do Energylandii, ale no cóż, trzeba bedzie przełożyć o rok czy dwa [emoji23]
Dzisiaj odpoczywaj, kuruj sie, na noc cos na wypocenie i jutro bedziesz śmigać jak ta lala [emoji4]

My planowaliśmy w tym roku jechać do Energylandii, ale no cóż, trzeba bedzie przełożyć o rok czy dwa [emoji23]
Dzisiaj odpoczywaj, kuruj sie, na noc cos na wypocenie i jutro bedziesz śmigać jak ta lala [emoji4]
Ale wiesz że kobiety w ciąży wchodzą za pół ceny ?[emoji16] Moi chłopcy jeszcze nigdy nie byli dlatego chciałam im zrobić prezent na dzień dziecka , zwłaszcza że dostaliśmy własnie zaproszenie na Śląsk to szkoda nie skorzystać..od nas to kawał drogi

Tez mieliśmy w planach energylandie i tez przełożone o jakies dwa lata :)
U mnie na obiad dziś wczorajsza pomidorowa, wiec niestety na rosolek nie zaprosze ;) a na drugie beda pulpeciki w sosie koperkowym z mizeria :) i na deser biszkopt z truskawkami :) w tym momencie cieszę się, że mdłości jeszcze mnie nie męczą. :D

Ale wiesz że kobiety w ciąży wchodzą za pół ceny ?[emoji16] Moi chłopcy jeszcze nigdy nie byli dlatego chciałam im zrobić prezent na dzień dziecka , zwłaszcza że dostaliśmy własnie zaproszenie na Śląsk to szkoda nie skorzystać..od nas to kawał drogi
Hmm teraz mnie zaciekawiłaś [emoji16] tylko szkoda bedzie mi patrzec jak reszta sie bawi, bo ja lubie taki harcore hehe. Chociaz teraz mam osobisty "hardcore" w organizmie bo tworzy sie tam nowa istotka wiec czego ja wiecej chce od życia [emoji23]

Tez mieliśmy w planach energylandie i tez przełożone o jakies dwa lata :)
U mnie na obiad dziś wczorajsza pomidorowa, wiec niestety na rosolek nie zaprosze ;) a na drugie beda pulpeciki w sosie koperkowym z mizeria :) i na deser biszkopt z truskawkami :) w tym momencie cieszę się, że mdłości jeszcze mnie nie męczą. :D
Biszkopt z truskawkami i galaretka...dzieki za pomysł na deser [emoji16]

reklama
Do góry