reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ja na 10stycznia z usg tak wychodzi.tez już na zwolnieniu.mdlosci[emoji6]Wychodzi 25 stycznia co prawda już na L4 ale jestem dobrej myśli 07/06 wizyta u lekarza, a wy
Stelka38
Ja wczoraj byłam u internisty - do gardła mogę używać sprey ARGENTIN-T i witaminę C. I tyle.Dziewczynki a jak jesteście takie podziebione to jakie leki można brać?
paulenka91
Dobrze wiedzieć jakby coś złapało[emoji3]Ja wczoraj byłam u internisty - do gardła mogę używać sprey ARGENTIN-T i witaminę C. I tyle.
alla31
Ja nie byłam u lekarza bo.mnie dopiero tak po 22 zaczęło rozkładać, ale od razu mleko z czosnkiem i cytryną i pocilam się cała noc tak że można kołdrę wyciskać ,teraz też sobie zapodalam miksturę i jakby trochę lepiej po tym poceniu .
alla31
A wiesz ,że jeśli urodzę córkę to będzie miała tak na imię ...już to imię od 10 lat trzymam dla dziewczynki.Też było mi ciężko na początku po stracie. Długo płakałam do poduszki. Ja swoją kruszynkę mogłam pochować, określiłam płeć i dałam imię Elena. Na zawsze zostanie w mojej pamięci i sercu, ale życie trwa dalej. Wiedziałam , że pustkę po stracie wypełni tylko kolejne dzieciątko i tak też się stało mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. Nie bój się płakać takie wyrzucenie z siebie tych emocji cierpienia pomaga. No i nie odrzucaj pomocy bliskich taka świadomość, że się ktoś troszczy i martwi o ciebie dużo daje. Ja z początku bałam się ludzi bałam zadawanych pytań itp i właśnie bliscy rodzina i przyjaciele pomogli mi tą barierę przełamać. Artemida głowa do góry jeszcze zaświeci dla ciebie słońce i będziesz się cieszyć maleństwem tego ci z całego serca życzę[emoji8]
Teraz jeszcze porządny tłusty rosół i mleko z masłem- tak by zaleciła moja babciaJa nie byłam u lekarza bo.mnie dopiero tak po 22 zaczęło rozkładać, ale od razu mleko z czosnkiem i cytryną i pocilam się cała noc tak że można kołdrę wyciskać ,teraz też sobie zapodalam miksturę i jakby trochę lepiej po tym poceniu .
alla31
Artemida - wiem że to jest bardzo przykre, za jakiś czas pewnie sobie sama to wszystko poukładasz w głowie i przetlumaczysz , teraz wypłacz się ,a potem nie bój się o tym mówić , zobacz wiele z nas to przeżyło , a teraz możemy cieszyć się ciąża ..A z punktu widzenia fizycznego ,jeśli tak miało być to dobrze że tak szybko i mam nadzieję ze się oczyscilas do końca , jeśli tak to organizm szybko do siebie dojdzie . Jeszcze będziesz mamusia [emoji8]Dziewczyny opuszczam Was.
Tabelkę usunę, nie chce przetrzymywać waszych danych.
W tej chwili już poszło wszystko wiec uciekam do wanny.
Życzę wam spokojnych ciąż i ślicznych maluszków [emoji8][emoji8]
Dariana
reklama
alla31