reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja nie byłam u lekarza bo.mnie dopiero tak po 22 zaczęło rozkładać, ale od razu mleko z czosnkiem i cytryną i pocilam się cała noc tak że można kołdrę wyciskać ,teraz też sobie zapodalam miksturę i jakby trochę lepiej po tym poceniu .

Też było mi ciężko na początku po stracie. Długo płakałam do poduszki. Ja swoją kruszynkę mogłam pochować, określiłam płeć i dałam imię Elena. Na zawsze zostanie w mojej pamięci i sercu, ale życie trwa dalej. Wiedziałam , że pustkę po stracie wypełni tylko kolejne dzieciątko i tak też się stało mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. Nie bój się płakać takie wyrzucenie z siebie tych emocji cierpienia pomaga. No i nie odrzucaj pomocy bliskich taka świadomość, że się ktoś troszczy i martwi o ciebie dużo daje. Ja z początku bałam się ludzi bałam zadawanych pytań itp i właśnie bliscy rodzina i przyjaciele pomogli mi tą barierę przełamać. Artemida głowa do góry jeszcze zaświeci dla ciebie słońce i będziesz się cieszyć maleństwem tego ci z całego serca życzę[emoji8]
A wiesz ,że jeśli urodzę córkę to będzie miała tak na imię ...już to imię od 10 lat trzymam dla dziewczynki.

Ja nie byłam u lekarza bo.mnie dopiero tak po 22 zaczęło rozkładać, ale od razu mleko z czosnkiem i cytryną i pocilam się cała noc tak że można kołdrę wyciskać ,teraz też sobie zapodalam miksturę i jakby trochę lepiej po tym poceniu .
Teraz jeszcze porządny tłusty rosół i mleko z masłem- tak by zaleciła moja babcia ;)

Dziewczyny opuszczam Was.
Tabelkę usunę, nie chce przetrzymywać waszych danych.
W tej chwili już poszło wszystko wiec uciekam do wanny.

Życzę wam spokojnych ciąż i ślicznych maluszków [emoji8][emoji8]
Artemida - wiem że to jest bardzo przykre, za jakiś czas pewnie sobie sama to wszystko poukładasz w głowie i przetlumaczysz , teraz wypłacz się ,a potem nie bój się o tym mówić , zobacz wiele z nas to przeżyło , a teraz możemy cieszyć się ciąża ..A z punktu widzenia fizycznego ,jeśli tak miało być to dobrze że tak szybko i mam nadzieję ze się oczyscilas do końca , jeśli tak to organizm szybko do siebie dojdzie . Jeszcze będziesz mamusia [emoji8]

reklama
Do góry