reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja prawdopodobnie pójdę na L4 od 13 czerwca choć lekarz już chciał mnie wysłać ,chce pozamykać jeszcze różne sprawy ,a czuję się dobrze ..A z tymi badaniami genetycznymi ..kurcze mi brakuje 1 rok ,w tym roku skończę 34 lata..nie wiem iść czy nie iść prywatnie..

Uffff dziewczyny u mnie wszystko dobrze kruszonka ma 1,6cm swrducho bije ciałko żółte dobre. Jestem przeszczęśliwa aż łzy radości uroniłam jak to ujrzałam
Zaraz zrobię fotkę to wam przedstawię moje maleństwo aaa i mała poprawka z usg na 10.01 a nie na 07.01[emoji16][emoji8][emoji8]
Następna szczęśliwa mamusia :-D bardzo się cieszę i gratuluję :)

Ja już + 1 kg ech, niestety nie wymiotuje ,tylko ciągle bym jadła i jadła..już próbuje przystopować . Właśnie pozarlam truskawki że śmietaną i cukrem [emoji6][emoji58]

Dajcie mi apetyt!!!mam wstręt wręcz.jutro jak pomyślę że mam upiec schab to mnie rzuca aż. Nawet nie chce myśleć o zapachu tłuszczu czy frytek.

Ja już + 1 kg ech, niestety nie wymiotuje ,tylko ciągle bym jadła i jadła..już próbuje przystopować . Właśnie pozarlam truskawki że śmietaną i cukrem [emoji6][emoji58]
Ja właśnie zmusiłam się do kanapki z pomidorem. Za bardzo na nic nie mam ochoty właśnie moja macoszka przyprowadziła Majeczkę i przyniosła truskawki hmm zrobić zrobię koktajl ale czy się go napiję sie okarze.
Oberwały wszystkie keiaty z ogrodu róże i piwonie jutro procesja - Majka sypie kwiaty
[emoji254] [emoji257] [emoji259] [emoji4] [emoji257]

Ja właśnie zmusiłam się do kanapki z pomidorem. Za bardzo na nic nie mam ochoty właśnie moja macoszka przyprowadziła Majeczkę i przyniosła truskawki hmm zrobić zrobię koktajl ale czy się go napiję sie okarze.
Oberwały wszystkie keiaty z ogrodu róże i piwonie jutro procesja - Majka sypie kwiaty
[emoji254] [emoji257] [emoji259] [emoji4] [emoji257]
Mam dużo piwoni w ogródku z chęcią odstąpię[emoji3]a powiem CI że koktajl to nie głupi pomysł.w piątek będę mieć truskawki będę robić sok a mój mąż wino[emoji3]

reklama
Do góry