reklama
alla31
Fanka BB :)
Ja prawdopodobnie pójdę na L4 od 13 czerwca choć lekarz już chciał mnie wysłać ,chce pozamykać jeszcze różne sprawy ,a czuję się dobrze ..A z tymi badaniami genetycznymi ..kurcze mi brakuje 1 rok ,w tym roku skończę 34 lata..nie wiem iść czy nie iść prywatnie..
Kokoszka356
Następna szczęśliwa mamusia bardzo się cieszę i gratulujęUffff dziewczyny u mnie wszystko dobrze kruszonka ma 1,6cm swrducho bije ciałko żółte dobre. Jestem przeszczęśliwa aż łzy radości uroniłam jak to ujrzałam
Zaraz zrobię fotkę to wam przedstawię moje maleństwo aaa i mała poprawka z usg na 10.01 a nie na 07.01[emoji16][emoji8][emoji8]
Ja przez te moje zawirowania i wymioty schudłam[emoji15]Najgorszy ten 1 trymestr.jeszcze 4 tyg i minie jakoś.wesele mam w lipcu ale wstrzymuje się z kiecka bo może przytyję już[emoji16][emoji23]
Super [emoji106]Eulalia, paulenka no to idziemy prawie co do dnia , wymiary też podobne bo moja dzidzia 1,3 cm.
paulenka91
Dajcie mi apetyt!!!mam wstręt wręcz.jutro jak pomyślę że mam upiec schab to mnie rzuca aż. Nawet nie chce myśleć o zapachu tłuszczu czy frytek.
Ja właśnie zmusiłam się do kanapki z pomidorem. Za bardzo na nic nie mam ochoty właśnie moja macoszka przyprowadziła Majeczkę i przyniosła truskawki hmm zrobić zrobię koktajl ale czy się go napiję sie okarze.Ja już + 1 kg ech, niestety nie wymiotuje ,tylko ciągle bym jadła i jadła..już próbuje przystopować . Właśnie pozarlam truskawki że śmietaną i cukrem [emoji6][emoji58]
Oberwały wszystkie keiaty z ogrodu róże i piwonie jutro procesja - Majka sypie kwiaty
[emoji254] [emoji257] [emoji259] [emoji4] [emoji257]
paulenka91
Mam dużo piwoni w ogródku z chęcią odstąpię[emoji3]a powiem CI że koktajl to nie głupi pomysł.w piątek będę mieć truskawki będę robić sok a mój mąż wino[emoji3]Ja właśnie zmusiłam się do kanapki z pomidorem. Za bardzo na nic nie mam ochoty właśnie moja macoszka przyprowadziła Majeczkę i przyniosła truskawki hmm zrobić zrobię koktajl ale czy się go napiję sie okarze.
Oberwały wszystkie keiaty z ogrodu róże i piwonie jutro procesja - Majka sypie kwiaty
[emoji254] [emoji257] [emoji259] [emoji4] [emoji257]
reklama
alla31
O to zabieraj !!! Bo u mnie to już przesada .Dajcie mi apetyt!!!mam wstręt wręcz.jutro jak pomyślę że mam upiec schab to mnie rzuca aż. Nawet nie chce myśleć o zapachu tłuszczu czy frytek.