reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Uffff dziewczyny u mnie wszystko dobrze kruszonka ma 1,6cm swrducho bije ciałko żółte dobre. Jestem przeszczęśliwa aż łzy radości uroniłam jak to ujrzałam
Zaraz zrobię fotkę to wam przedstawię moje maleństwo aaa i mała poprawka z usg na 10.01 a nie na 07.01[emoji16][emoji8][emoji8]
Super gratuluje i czekam na fotkę....uwielbiam.patrzeć na te nasze kleksiki na usg:)
Aktualizacja:piękny dzidziol:)

reklama
Dostałam również na darmowe badania prenatalne mimo że byłam prywatnie u niego na wizycie. Ponoć liczy się rocznik mimo że nie mam skończone 35 to mogę [emoji846]

Ja 25[emoji3]i wtedy kolejna wizyta też tak macie że dopiero za 4 tyg?
Ja wizytę mam po 2 tygodniach ale to kwestia otrzymania skierowania na badania prenatalne (mam 37 lat). Na pierwszej wizycie nie chciała wystawić, generalnie miała podejście, że to wczesna ciąża o chyba nie warto na razie inwestować. Kazała.przyjsc za 2 tygodnie (8 czerwca) i wtedy karta ciąży i skierowanie na badania

Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....
Właśnie doczytałam Twoją wiadomość tak mi przykro trzymaj się kochana. Wiem, ze żadne słowa otuchy tu nie pomogą byłam w tej samej sytuacji w styczniu tego roku.
Ale zawsze do końca trzeba mieć nadzieję
A jeśli się nie uda nie poddawaj się tak jak ja,[emoji11]

Najgorszy ten 1 trymestr.jeszcze 4 tyg i minie jakoś.wesele mam w lipcu ale wstrzymuje się z kiecka bo może przytyję już[emoji16][emoji23]

reklama
Do góry