reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Będzie dobrze zobaczysz [emoji7]ja też czekałam w kolejce a serce waliło mi jak dzwon , jeszcze ten upał..
U mnie z godzinę opóźnienia było to wyobraźcie sobie[emoji3]jeszcze ze stresu ciągle do łazienki[emoji3]leże dziś cały dzień. Kończę oglądać serial

No to i ja się chwalę dziewczynki :-) po różnych ciężkich przejściach i głupich lekarzach, wreszcie trafiłam na mega dobrego lekarza [emoji6] dzidzia ma idealne wymiary z OM, 7t6d termin 12.01 czyli jak z OM. Serce wali jak dzwon [emoji7] Mamusia też zdrowa i ma idealne wyniki badań

Gratuluję :-)

Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....

Bardzo mi przykro kochana[emoji17] trzymaj się

A ja muszę przejść na dietę, mam cukrzycę ciążową :( miałam nadzieję, że ta wątpliwa przyjemność mnie ominie. Muszę znaleźć jakiegoś dietetyka bo nie wiem jak się mam za to zabrać :/

No ja jeszcze nie mogę dojść do siebie :p;-)
Też ciągle nie mogę uwierzyć że się udało, tyle starań a tu takie przytulanie jednorazowe[emoji3]w tym samym cyklu starałam się tak w okresie świąt wielkanocnych byłam pewna że wtedy będzie owulacja i dziwić się że test nie chciał wyjść do 29 kwietnia[emoji3]

Też ciągle nie mogę uwierzyć że się udało, tyle starań a tu takie przytulanie jednorazowe[emoji3]w tym samym cyklu starałam się tak w okresie świąt wielkanocnych byłam pewna że wtedy będzie owulacja i dziwić się że test nie chciał wyjść do 29 kwietnia[emoji3]
A ja z kolei tez się zdziwiłam że u mnie się co do dnia wszystko zgadza, bo cykle mam książkowe,ale ostatnie przytulanie było jakoś 4-5 dni przed owu,więc śmieje się że jakiś walczący do końca musiał tam przeczekać hahaha

reklama
A ja z kolei tez się zdziwiłam że u mnie się co do dnia wszystko zgadza, bo cykle mam książkowe,ale ostatnie przytulanie było jakoś 4-5 dni przed owu,więc śmieje się że jakiś walczący do końca musiał tam przeczekać hahaha
U mnie też na to wygląda ze owulacja była około środy a przytulanie w niedzielę[emoji3] zazdroszczę cykli książkowych[emoji3]nigdy takich nie miałam[emoji3]

Do góry