reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Będzie dobrze zobaczysz [emoji7]ja też czekałam w kolejce a serce waliło mi jak dzwon , jeszcze ten upał..
U mnie z godzinę opóźnienia było to wyobraźcie sobie[emoji3]jeszcze ze stresu ciągle do łazienki[emoji3]leże dziś cały dzień. Kończę oglądać serial

No to i ja się chwalę dziewczynki :-) po różnych ciężkich przejściach i głupich lekarzach, wreszcie trafiłam na mega dobrego lekarza [emoji6] dzidzia ma idealne wymiary z OM, 7t6d termin 12.01 czyli jak z OM. Serce wali jak dzwon [emoji7] Mamusia też zdrowa i ma idealne wyniki badań

Gratuluję :-)

Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....

Bardzo mi przykro kochana[emoji17] trzymaj się

A ja muszę przejść na dietę, mam cukrzycę ciążową :( miałam nadzieję, że ta wątpliwa przyjemność mnie ominie. Muszę znaleźć jakiegoś dietetyka bo nie wiem jak się mam za to zabrać :/

No ja jeszcze nie mogę dojść do siebie :p;-)
Też ciągle nie mogę uwierzyć że się udało, tyle starań a tu takie przytulanie jednorazowe[emoji3]w tym samym cyklu starałam się tak w okresie świąt wielkanocnych byłam pewna że wtedy będzie owulacja i dziwić się że test nie chciał wyjść do 29 kwietnia[emoji3]

Też ciągle nie mogę uwierzyć że się udało, tyle starań a tu takie przytulanie jednorazowe[emoji3]w tym samym cyklu starałam się tak w okresie świąt wielkanocnych byłam pewna że wtedy będzie owulacja i dziwić się że test nie chciał wyjść do 29 kwietnia[emoji3]
A ja z kolei tez się zdziwiłam że u mnie się co do dnia wszystko zgadza, bo cykle mam książkowe,ale ostatnie przytulanie było jakoś 4-5 dni przed owu,więc śmieje się że jakiś walczący do końca musiał tam przeczekać hahaha

reklama
A ja z kolei tez się zdziwiłam że u mnie się co do dnia wszystko zgadza, bo cykle mam książkowe,ale ostatnie przytulanie było jakoś 4-5 dni przed owu,więc śmieje się że jakiś walczący do końca musiał tam przeczekać hahaha
U mnie też na to wygląda ze owulacja była około środy a przytulanie w niedzielę[emoji3] zazdroszczę cykli książkowych[emoji3]nigdy takich nie miałam[emoji3]

Do góry