reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Daj znać jak wynik, myśl pozytywnie.

reklama
Trzymam kciuki:) kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..
Ja też..mnie już dopadły mdłości,szczególnie od razu jak wstaje rano,teraz wyszłam na ten upał i zakręciło mi się w głowie. A i punkt 17 robię się senna i zaczynam ziewac i tak od 3 dni hihi

Ja też..mnie już dopadły mdłości,szczególnie od razu jak wstaje rano,teraz wyszłam na ten upał i zakręciło mi się w głowie. A i punkt 17 robię się senna i zaczynam ziewac i tak od 3 dni hihi
Dokładnie tak jak ja!czuje się jak na jakimś kacu. Dziś brzuch jakoś mało co się odzywa.

Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Nie denerwuj się.stres nie pomaga. Daj koniecznie znać jaki wynik bety. Ale nawet gadałam z koleżanką ostatnio i ona tez miała bardzo bóle brzucha brała duphaston i mały ma już 3 lata. :)

Nie denerwuj się.stres nie pomaga. Daj koniecznie znać jaki wynik bety. Ale nawet gadałam z koleżanką ostatnio i ona tez miała bardzo bóle brzucha brała duphaston i mały ma już 3 lata. :)
Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)

Dziewczyny musimy być dobrej myśli, stres nie pomoże w tym wszystkim. ;) Ja zaczęłam od tego że przestałam czytać na forach o głupotach i roznych przypadkach :D

Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)
Moni powiem Ci że też bardzo panikara :D na początku jak tak czytałam byłam świecie przekonana że ciąża pozamaciczna bo na Usg nic nie widać :)

reklama
Do góry