reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Daj znać jak wynik, myśl pozytywnie.

reklama
Trzymam kciuki:) kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..
Ja też..mnie już dopadły mdłości,szczególnie od razu jak wstaje rano,teraz wyszłam na ten upał i zakręciło mi się w głowie. A i punkt 17 robię się senna i zaczynam ziewac i tak od 3 dni hihi

Ja też..mnie już dopadły mdłości,szczególnie od razu jak wstaje rano,teraz wyszłam na ten upał i zakręciło mi się w głowie. A i punkt 17 robię się senna i zaczynam ziewac i tak od 3 dni hihi
Dokładnie tak jak ja!czuje się jak na jakimś kacu. Dziś brzuch jakoś mało co się odzywa.

Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Nie denerwuj się.stres nie pomaga. Daj koniecznie znać jaki wynik bety. Ale nawet gadałam z koleżanką ostatnio i ona tez miała bardzo bóle brzucha brała duphaston i mały ma już 3 lata. :)

Nie denerwuj się.stres nie pomaga. Daj koniecznie znać jaki wynik bety. Ale nawet gadałam z koleżanką ostatnio i ona tez miała bardzo bóle brzucha brała duphaston i mały ma już 3 lata. :)
Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)

Dziewczyny musimy być dobrej myśli, stres nie pomoże w tym wszystkim. ;) Ja zaczęłam od tego że przestałam czytać na forach o głupotach i roznych przypadkach :D

Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)
Moni powiem Ci że też bardzo panikara :D na początku jak tak czytałam byłam świecie przekonana że ciąża pozamaciczna bo na Usg nic nie widać :)

reklama
Do góry