paulenka91
Fanka BB :)
Truj wiem że lepiej się tu wygadaćNoo ja właśnie też od czytania tego wszystkiego sobie wkręcam i potem Wam zawracam głowę i truje po 5 razy to samo ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truj wiem że lepiej się tu wygadaćNoo ja właśnie też od czytania tego wszystkiego sobie wkręcam i potem Wam zawracam głowę i truje po 5 razy to samo ;p
pierwsza ciąża?Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz...
Obiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !Truj wiem że lepiej się tu wygadaćja mężowi nawet nie mówię bo mówi że jestem pesymistką
![]()
Taaak pierwsza..pierwsza ciąża?
Dokładnie beta podrośnie i już nie czytaj i nie stresuj sięObiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !
Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05Czyli jak jesteś w terminie miesiączki to normalne bóle brzucha są.ja byłam świecie przekonana że lada chwila mi krew poleci.mysle że pobili przez czas planowanej miesiączki i przestanie chociażby mniej będzie boleć. A znowu jak mnie jeden dzień nie bolał to panika że już po ciąży![]()
Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnieDziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze![]()
Przepraszam, że pytam na pewno nie jest Ci łatwo o tym mówić i bardzo współczuję ale wiesz co było przyczyną ?Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie
Ja mam 29Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05