reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Truj wiem że lepiej się tu wygadać:) ja mężowi nawet nie mówię bo mówi że jestem pesymistką :D
Obiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !

Obiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !
Dokładnie beta podrośnie i już nie czytaj i nie stresuj się:) u mnie też pierwsza, staraliśmy się od września 2016.

Czyli jak jesteś w terminie miesiączki to normalne bóle brzucha są.ja byłam świecie przekonana że lada chwila mi krew poleci.mysle że pobili przez czas planowanej miesiączki i przestanie chociażby mniej będzie boleć. A znowu jak mnie jeden dzień nie bolał to panika że już po ciąży :D

Czyli jak jesteś w terminie miesiączki to normalne bóle brzucha są.ja byłam świecie przekonana że lada chwila mi krew poleci.mysle że pobili przez czas planowanej miesiączki i przestanie chociażby mniej będzie boleć. A znowu jak mnie jeden dzień nie bolał to panika że już po ciąży :D
Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05

Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)
Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie

Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie
Przepraszam, że pytam na pewno nie jest Ci łatwo o tym mówić i bardzo współczuję ale wiesz co było przyczyną ?

reklama
Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05
Ja mam 29:) patrz się ja brałam duphaston ale mi w żaden sposób nie pomógł.dopiero jak odstawiłam po jakiś 5msc się udało. Hehe ciągle jak sikam patrzę czy krwi nie ma :D

Do góry