reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Truj wiem że lepiej się tu wygadać:) ja mężowi nawet nie mówię bo mówi że jestem pesymistką :D
Obiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !

Obiecuję sobie, że jeśli beta będzie ok to trochę przystopuje z tymi pesymistycznymi gadkami, za szybko po prostu ten test zrobiłam bo dopiero jestem w terminie planowej @ albo dzień przed i przeczytałam,że w tym okresie nawet 50-60% ciąż kończy się gdy jeszcze o tym nie wiemy dlatego od teraz koniec z czytaniem !
Dokładnie beta podrośnie i już nie czytaj i nie stresuj się:) u mnie też pierwsza, staraliśmy się od września 2016.

Czyli jak jesteś w terminie miesiączki to normalne bóle brzucha są.ja byłam świecie przekonana że lada chwila mi krew poleci.mysle że pobili przez czas planowanej miesiączki i przestanie chociażby mniej będzie boleć. A znowu jak mnie jeden dzień nie bolał to panika że już po ciąży :D

Czyli jak jesteś w terminie miesiączki to normalne bóle brzucha są.ja byłam świecie przekonana że lada chwila mi krew poleci.mysle że pobili przez czas planowanej miesiączki i przestanie chociażby mniej będzie boleć. A znowu jak mnie jeden dzień nie bolał to panika że już po ciąży :D
Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05

Dziękuję mam nadzieję, że i u mnie tak będzie fajnie mieć z kim pogadać, bo sama to dostaje w głowę a ktoś kto nie jest w naszej sytuacji to nie ma pojęcia, sama do niedawna nie wiedziałam! Oby u Was było wszystko dobrze ;)
Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie

Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie
Przepraszam, że pytam na pewno nie jest Ci łatwo o tym mówić i bardzo współczuję ale wiesz co było przyczyną ?

reklama
Dokladnie też tak mam! Dosłownie czuje jak coś spływa co chwile i tylko chodzę sprawdzić czy nie ma krwawienia, domyślam się, że u mnie też tak będzie ,że przestanie i wtedy będzie w drugą stronę, że jak można nic nie odczuwać haha ;p mamy podobnie widzę, gratuluję, że się udało! My troszkę krócej , ginekolog wdrożyła duphaston i pyk od razu się udało a wcześniej miałam plamienia przed miesiączką muszę zbadać sobie poziom progesteronu a pierwsza wizyta 28.05
Ja mam 29:) patrz się ja brałam duphaston ale mi w żaden sposób nie pomógł.dopiero jak odstawiłam po jakiś 5msc się udało. Hehe ciągle jak sikam patrzę czy krwi nie ma :D

Do góry