reklama
alla31
Fanka BB :)
To bardzo młoda ciąża szybko się dowiedziałaś..ja OM miała 5 kwietnia i brzuch mnie bolal do przed wczoraj14 kwietnia ,też mam nadzieję ,że za chwilę przestanie..
MojrAnka
Hahahahah, rozumiem Cię to normalneCzekam na wieści ja do 29maja jajo zniose. Lekarz tak doradził że wszystko w porządku i wizyta za 3 tygodnie z chęcią co tydzień bym latała ale każda wizyta 120zl..i by powiedział że jakaś nawiedzona
Owulacje miałam ok 23 kwietnia czyli będzie 14-15 dni po ,no właśnie może w innych jednostkach jest podana?A ile jesteś po owulacji?
alla31
Taka Beta może być na tym etapie,spokojnie , ważniejszy jest jej przyrostOwulacje miałam ok 23 kwietnia czyli będzie 14-15 dni po ,no właśnie może w innych jednostkach jest podana?
Właśnie dowiedziałam się bo dziwnie się czułam i zrobiłam test tak o, nawet na nic nie liczyłam a test wyszedł 5 dni przed @ bardzo jasna kreska ale owulacje miałam od razu po @ może dlatego tak szybko wyszedłTo bardzo młoda ciąża szybko się dowiedziałaś..ja OM miała 5 kwietnia i brzuch mnie bolal do przed wczoraj
MojrAnka
Nie znam się, ale dziewczyny na innym forum pisały, że w laboratoriach robi się badania: hcg i beta hcg. Oba potwierdzą ciąże, ale to samo hcg ma wlasnie takie inne oznaczenia. Sprawdź jak masz na wydruku. Poza tym przy tym zwykłym hcg są podane też normy dla mężczyzn (podobno służy to do oznaczania markerów nowotworowych czy jakoś tak), a przy beta hcg są normalnie podane normy na konkretne tygodnie ciąży.Owulacje miałam ok 23 kwietnia czyli będzie 14-15 dni po ,no właśnie może w innych jednostkach jest podana?
Jutro powtórzę zobaczymy czy jest okTaka Beta może być na tym etapie,spokojnie , ważniejszy jest jej przyrost
MojrAnka
Tak będzie najlepiej, będziesz spokojniejsza.Jutro powtórzę zobaczymy czy jest ok
reklama
alla31
Możliwe..ja nawet nie wiem kiedy miałam owulację , u mnie jest taka ciekawostka że przy cyklach regularnych 28 dniowych ,musiałam zajść w ciążę zaraz po @,nic się w ogóle nie zgadza ale ja się nie starałam, tzn chciałam po wakacjach i taka niespodzianka Ja zrobiłam test po 4 dniach od spodziewanej @ bo też dziwnie się czułam, ciągle pobolewal mnie ten brzuch i zaczęłam wyczuwac wszystkie zapachy na potęgę.Właśnie dowiedziałam się bo dziwnie się czułam i zrobiłam test tak o, nawet na nic nie liczyłam a test wyszedł 5 dni przed @ bardzo jasna kreska ale owulacje miałam od razu po @ może dlatego tak szybko wyszedł