reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja do lekarza i na USG chce się wybrać za około 2 tygodnie..zupełnie na spokojnie , wcześniej i tak mało co widać albo nic, a nie chce się stresować.

reklama
To bardzo młoda ciąża szybko się dowiedziałaś..ja OM miała 5 kwietnia i brzuch mnie bolal do przed wczoraj
Właśnie dowiedziałam się bo dziwnie się czułam i zrobiłam test tak o, nawet na nic nie liczyłam a test wyszedł 5 dni przed @ bardzo jasna kreska ale owulacje miałam od razu po @ może dlatego tak szybko wyszedł

Owulacje miałam ok 23 kwietnia czyli będzie 14-15 dni po ,no właśnie może w innych jednostkach jest podana?
Nie znam się, ale dziewczyny na innym forum pisały, że w laboratoriach robi się badania: hcg i beta hcg. Oba potwierdzą ciąże, ale to samo hcg ma wlasnie takie inne oznaczenia. Sprawdź jak masz na wydruku. Poza tym przy tym zwykłym hcg są podane też normy dla mężczyzn (podobno służy to do oznaczania markerów nowotworowych czy jakoś tak), a przy beta hcg są normalnie podane normy na konkretne tygodnie ciąży.

reklama
Właśnie dowiedziałam się bo dziwnie się czułam i zrobiłam test tak o, nawet na nic nie liczyłam a test wyszedł 5 dni przed @ bardzo jasna kreska ale owulacje miałam od razu po @ może dlatego tak szybko wyszedł
Możliwe..ja nawet nie wiem kiedy miałam owulację , u mnie jest taka ciekawostka że przy cyklach regularnych 28 dniowych ,musiałam zajść w ciążę zaraz po @,nic się w ogóle nie zgadza ale ja się nie starałam, tzn chciałam po wakacjach i taka niespodzianka Ja zrobiłam test po 4 dniach od spodziewanej @ bo też dziwnie się czułam, ciągle pobolewal mnie ten brzuch i zaczęłam wyczuwac wszystkie zapachy na potęgę.

Do góry