reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Przepraszam, że pytam na pewno nie jest Ci łatwo o tym mówić i bardzo współczuję ale wiesz co było przyczyną ?
Właśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.

Właśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.
Zapowiadało coś czy na usg dopiero się dowiedziałaś?. .

Bardzo mi przykro kochana, tym razem się uda ;*

Współczuję bardzo Ci ale myślę że teraz musi być lepiej:) mam już 2 dzieciaczków nawet nie wiesz ile bym za to dała. Ostatniego miesiąca byłam tak zrozpaczona bo wokol ciągle ciąże, tylko nie ja.

Współczuję bardzo Ci ale myślę że teraz musi być lepiej:) mam już 2 dzieciaczków nawet nie wiesz ile bym za to dała. Ostatniego miesiąca byłam tak zrozpaczona bo wokol ciągle ciąże, tylko nie ja.
Tak wiem , miałam się dla kogo trzymać , misimy być dobrej myśli ,a ty na pewno doczekasz się wymarzonego dzidziusia [emoji8]

A dodam że teraz mam podobny termin jak z młodszym synem więc to musi być znak i prezent na urodziny dla brata [emoji6]

reklama
Do góry