reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Tak zrob i nie porównuj wyników z innymi bo się będziesz stresowała tylko , te normy są bardzo szerokie. Ja już jestem w 4 ciąży więc wiem co mówię
Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..

O to super więc jesteśmy na podobnym etapie
A jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.

Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..
Tym się nie sugeruj, ja
A jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.
Jeszcze nie wiedzą. Zamierzam powiedzieć jak będę miała pewność że wszystko jest ok. 8 miesięcy temu poroniłam więc na razie nikomu się nie chwalę. Do tego starszy syn ma dziś operacje przepukliny ,jestem w okropnym stresie

Trzymam kciuki:) kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..
Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)

reklama
Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Daj koniecznie znać, po tej becie, jaki wynik. Ale głowa do góry, stres nie pomaga.

Do góry