reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Tak zrob i nie porównuj wyników z innymi bo się będziesz stresowała tylko , te normy są bardzo szerokie. Ja już jestem w 4 ciąży więc wiem co mówię
Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..

O to super więc jesteśmy na podobnym etapie
A jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.

Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..
Tym się nie sugeruj, ja
A jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.
Jeszcze nie wiedzą. Zamierzam powiedzieć jak będę miała pewność że wszystko jest ok. 8 miesięcy temu poroniłam więc na razie nikomu się nie chwalę. Do tego starszy syn ma dziś operacje przepukliny ,jestem w okropnym stresie

Trzymam kciuki:) kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..
Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)

reklama
Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu ;):)
Daj koniecznie znać, po tej becie, jaki wynik. Ale głowa do góry, stres nie pomaga.

Do góry