MojrAnka
Fanka BB :)
Tak będzie najlepiej, będziesz spokojniejsza.Jutro powtórzę zobaczymy czy jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak będzie najlepiej, będziesz spokojniejsza.Jutro powtórzę zobaczymy czy jest ok
Tak zrob i nie porównuj wyników z innymi bo się będziesz stresowała tylko , te normy są bardzo szerokie. Ja już jestem w 4 ciąży więc wiem co mówięJutro powtórzę zobaczymy czy jest ok
Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..Tak zrob i nie porównuj wyników z innymi bo się będziesz stresowała tylko , te normy są bardzo szerokie. Ja już jestem w 4 ciąży więc wiem co mówię
A jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.O to super więc jesteśmy na podobnym etapie
Tym się nie sugeruj, jaPóki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..
Jeszcze nie wiedzą. Zamierzam powiedzieć jak będę miała pewność że wszystko jest ok. 8 miesięcy temu poroniłam więc na razie nikomu się nie chwalę. Do tego starszy syn ma dziś operacje przepukliny ,jestem w okropnym stresieA jak chłopcy zareagowali na wieść o rodzeństwie? U mnie młodsza dowiedziała się przypadkiem z mojej aplikacji w telefonie i jest zachwycona. A starsza jeszcze nie wie. Mieliśmy plan powiedzieć im obu po wizycie u lekarza... U niej spodziewam się „gwałtownej” reakcji, znaczy rozpacz i nieszczęście.
Plamieniami się akurat nie sugeruj, różnie to bywa ..zrób betę jeśli bierzesz Duphaston to i tak wszystko robisz co możesz.Póki co stresuja mnie te bóle ,bo są dosyć silne ale podobno póki nie ma plamien to jest ok..
Jadę dziś po pracy na betę także stres już jestPlamieniami się akurat nie sugeruj, różnie to bywa ..zrób betę jeśli bierzesz Duphaston to i tak wszystko robisz co możesz.
Trzymam kciuki kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..Jadę dziś po pracy na betę także stres już jest
Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscuTrzymam kciuki kiepsko się czuje jakoś nie mam apetytu do tego jestem ciągle zmęczona a nocy sie budze potem już od 6 nie śpię..
Daj koniecznie znać, po tej becie, jaki wynik. Ale głowa do góry, stres nie pomaga.Mam złe przeczucia niby jest lepiej z tym brzuchem ale przed chwilą jak się zdenerwowalan to poczułam bardzo dobrze silny skurcz, panikara ze mnie straszna... A zmęczenie to chyba normalny objaw i ponoć brak apetytu też, także chyba wszystko na swoim miejscu