reklama
5tc+4Inka wg OM który to dzień ,tydzień ?
Czyli połowa szóstego tygodnia
alla31
Fanka BB :)
To spokojnie. Ja w 6t1d też miałam tylko pęcherzyk, a w 7t0d było już serducho.5tc+4
Czyli połowa szóstego tygodnia
paulenka91
U lekarza opóźnienie 5 pan przede mną masakra.
Głowa do gory ja mierzę w ciągu dnia.mniej więcej co godzinę +2 x w nocy. Da się żyćDziewczyny byłam dzisiaj u diabetologa i masakra dostałam glukometr i muszę mierzyć cukier 4xdziennie ja nie wiem jak to wytrzymam i za 2 tygodnie do kontroli
Trzymam kciuki, będzie dobrze. W poprzedniej ciąży też długo czekałam na serduszko A teraz to serduszko ma juz ponad 9 latCześć dziewczyny, ja niedawno wróciłam do domu po wizycie. Pęcherzyk ciążowy 9mmx6mm, nic poza tym. Wyliczył mi, ze jestem w połowie szóstego tygodnia. I termin wyliczył na 27 stycznia, jeśli serce sie pojawi. Generalnie lekarz kijowy, nie zadał mi żadnego pytania, porażka. Kazał przyjść za tydzień, ale chyba wiecej do niego nie pójdę. Na piątek umowilam prywatną wizyte u lekarki, którą poleciła mi koleżanka.
Do kitu to wszystko... :/
alla31
A człowiek jajko znosi [emoji23]U lekarza opóźnienie 5 pan przede mną masakra.
paulenka91
Zaraz wykituje tu dziewczyny.czarne scenariusze w głowie[emoji3]A człowiek jajko znosi [emoji23]
reklama
alla31
Siła internetu [emoji6]mnie jutro to czekaZaraz wykituje tu dziewczyny.czarne scenariusze w głowie[emoji3]