reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dzięki dziewczyny za dobre słowa, myślę ze jeszcze chwila i spojrze na to bardziej trzezwym okiem

reklama
Cześć dziewczyny, ja niedawno wróciłam do domu po wizycie. Pęcherzyk ciążowy 9mmx6mm, nic poza tym. Wyliczył mi, ze jestem w połowie szóstego tygodnia. I termin wyliczył na 27 stycznia, jeśli serce sie pojawi. Generalnie lekarz kijowy, nie zadał mi żadnego pytania, porażka. Kazał przyjść za tydzień, ale chyba wiecej do niego nie pójdę. Na piątek umowilam prywatną wizyte u lekarki, którą poleciła mi koleżanka.
Do kitu to wszystko... :/
Trzymam kciuki, będzie dobrze. W poprzedniej ciąży też długo czekałam na serduszko A teraz to serduszko ma juz ponad 9 lat

reklama
Do góry