reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Najchętniej to bym od razu poleciała do innego lekarza, ale już trudno, ustalilam piątek, to niech tak zostanie.

reklama
Ja 3 tyg temu miałam takie.
1527605303605.jpg

Załączniki

• 1527605303605.jpg
    1527605303605.jpg
    619,5 KB · Wyświetleń: 325
A czujesz się w porządku?ja chyba ze stresu przed wizytą sikalam już 4 razy [emoji3]
Przed wizytą siedząc w poczekalni cała się trzeslam. Teraz to mnie siły opuściły calkiem, leżę i najchętniej to mam ochotę płakać. A czegoś takiego jak czestsze sikanie to do tej pory jeszcze nie doświadczyłam.

Przed wizytą siedząc w poczekalni cała się trzeslam. Teraz to mnie siły opuściły calkiem, leżę i najchętniej to mam ochotę płakać. A czegoś takiego jak czestsze sikanie to do tej pory jeszcze nie doświadczyłam.
Ja to samo raczej mnie nie męczy oddawanie moczu nie zauważyłam.teraz od godziny to chyba stres.nie płacz będzie dobrze, w piątek już zobaczysz dzidziusia[emoji3]

reklama
@Inka91 na tym etapie to normalne że widać tylko pęcherzyk, naprawdę nie ma się czym martwić:* Za tydzień może już być serduszko, dlatego właśnie lepiej się nie spieszyć z wizytą żeby tego stresu sobie oszczędzić.

Do góry