reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziękuję dziewczyny. Właśnie doktor mi przypisał duphaston i cały dzień leżę, odpoczywam. Do piątku mam zamiar odpoczywać. Potem zobaczę co lekarz prowadzący powie.

Fuck. Chyba czaje o co Wam chodziło z tym "ssaniem". Mnie ssie na jedzenie jakbym była mega głodna, ale w zasadzie to nie jestem i to doprowadza do tego, że aż mnie mdli. To, to ? [emoji23]

No już po dziewczęta[emoji3]widziałam serduszko i nóżki rączki malutkie lekarz już nawet zauważył jak rusza nimi[emoji7][emoji7][emoji7]wszystko w porządku, ze względu na mdłości i ogólne źle samopoczucie dostałam zwolnienie już.kolejne USG około 25 czerwca.jestem szczęśliwa[emoji813]️[emoji813]️

No już po dziewczęta[emoji3]widziałam serduszko i nóżki rączki malutkie lekarz już nawet zauważył jak rusza nimi[emoji7][emoji7][emoji7]wszystko w porządku, ze względu na mdłości i ogólne źle samopoczucie dostałam zwolnienie już.kolejne USG około 25 czerwca.jestem szczęśliwa[emoji813]️[emoji813]️
Jeee. Cudnie, cudnie, cudnie. Dawaj fote

reklama
Hej przyszłe mamy. Jest to pierwszy mój post. Potrzebuje waszych rad i trochę wsparcia. Pol roku temu poronilam samoistnie. Udało mi się zajsc w drugi raz w ciążę. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Jest to mniej więcej 6 tydzień ciazy. Pierwsza wizyta moja jest teraz w piątek ale wczoraj plamilam. Pojechałam od razu do szpitala i nie ma widać żeby to było znów poronienie. Dostałam tabletki na podtrzymanie ciazy. Póki co tego plamienia nie ma jest czasem takie lekkie brązowe. Wczoraj było czerwone. Powiedzcie mi czy to może być coś groźnego? Co może być przyczyną plamienia ? Jak mam postępować?
Też miałam plamienie - nawet dwukrotnie. Lekarz powiedział, że to się często zdarza na początku ciąży. Przyczyną mogą być zmiany hormonalne. Nie należy z tego powodu panikowac. Dostałam luteine i zalecenie nie przemeczac się. Tylko w wypadku obfitego krwawienia i silnych bólów brzucha mam jechać do szpitala. Trzymaj się więc i bądź dobrej myśli :)

Do góry