To masz przed mną ja na 17.30[emoji846]16.30
reklama
Długo miałaś plamienia?Witaj [emoji4] miałam to samo 1,5 tyg temu też w 6 TC. Nikt mi nie powiedział jaka jest przyczyna .ale przeszło . Tu na tym etapie to co możesz zrobić to brać Duphaston lub luteinę i odpoczywać..no i trzeba czekać i myśleć pozytywnie.
reqiem
Fanka BB :)
Halloo i co tam??Zaraz wykituje tu dziewczyny.czarne scenariusze w głowie[emoji3]
paulenka91
No już po dziewczęta[emoji3]widziałam serduszko i nóżki rączki malutkie lekarz już nawet zauważył jak rusza nimi[emoji7][emoji7][emoji7]wszystko w porządku, ze względu na mdłości i ogólne źle samopoczucie dostałam zwolnienie już.kolejne USG około 25 czerwca.jestem szczęśliwa[emoji813]️[emoji813]️
reqiem
Jeee. Cudnie, cudnie, cudnie. Dawaj foteNo już po dziewczęta[emoji3]widziałam serduszko i nóżki rączki malutkie lekarz już nawet zauważył jak rusza nimi[emoji7][emoji7][emoji7]wszystko w porządku, ze względu na mdłości i ogólne źle samopoczucie dostałam zwolnienie już.kolejne USG około 25 czerwca.jestem szczęśliwa[emoji813]️[emoji813]️
paulenka91
Według usg 7tydz 5dzien.i tego się trzymamy[emoji12]termin 10 styczen
paulenka91
Wstawię potem bo mnie nie ma w domu jeszcze.Jeee. Cudnie, cudnie, cudnie. Dawaj fote
reklama
Stelka38
Też miałam plamienie - nawet dwukrotnie. Lekarz powiedział, że to się często zdarza na początku ciąży. Przyczyną mogą być zmiany hormonalne. Nie należy z tego powodu panikowac. Dostałam luteine i zalecenie nie przemeczac się. Tylko w wypadku obfitego krwawienia i silnych bólów brzucha mam jechać do szpitala. Trzymaj się więc i bądź dobrej myśliHej przyszłe mamy. Jest to pierwszy mój post. Potrzebuje waszych rad i trochę wsparcia. Pol roku temu poronilam samoistnie. Udało mi się zajsc w drugi raz w ciążę. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Jest to mniej więcej 6 tydzień ciazy. Pierwsza wizyta moja jest teraz w piątek ale wczoraj plamilam. Pojechałam od razu do szpitala i nie ma widać żeby to było znów poronienie. Dostałam tabletki na podtrzymanie ciazy. Póki co tego plamienia nie ma jest czasem takie lekkie brązowe. Wczoraj było czerwone. Powiedzcie mi czy to może być coś groźnego? Co może być przyczyną plamienia ? Jak mam postępować?