reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Jestem po wizycie. Z usg wynika, że maluszek powinien być na świecie 5.01 :) na razie tylko widać pęcherzyk ciążowy. Za 2 tygodnie kolejna wizyta.

A pamiętasz którego miałaś owulację? W którym jesteś tygodniu? Pytam, bo mi kalkulator też obliczył termin na 5 stycznia...

reklama
Dzień Dobry, wg. OM termin na 9.01 Jestem mama dwóch kawalerów (16 i 11 lat) , mam też poronienie za sobą w październiku w zeszłym roku.mam.nadzieje że tym razem będzie wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie styczniowk!
Cześć :) Też mam już dwójkę (15 i 9 lat), z tym, że dwie dziewczyny :)

W poniedziałek idziesz tak? Więc już powinno być więcej widac niż pęcherzyk ale mogę się mylić:)
Tak, w poniedziałek. Na to liczę, że będzie ciut więcej ;) Dlatego nie poszłam od razu, bo nie widziałam sensu zbyt wcześnie. W poniedziałek będzie początek 7t :)

Tak, w poniedziałek. Na to liczę, że będzie ciut więcej ;)
Czekam na wieści:) ja do 29maja jajo zniose. Lekarz tak doradził że wszystko w porządku i wizyta za 3 tygodnie z chęcią co tydzień bym latała ale każda wizyta 120zl..i by powiedział że jakaś nawiedzona;)

Hej hej jeszcze ja dołączam ;) mam pytanko, Wy też jesteście na samym początku, ja jeszcze przed 1 wizyta, tylko brzuch mocno mnie boli od dwóch dni, czy to normalne
?? Dowiedziałam się w pon ... Wczoraj beta 71 jutro powtórzę
Ja się dowiedzialam w niedzielę i też przez kilka dni mnie bolal jak na miesiączkę, ciągle myślałam że dostanę od 2 dni już spokój . A kiedy miałaś OM?

reklama
Do góry