reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5]
Już po wizycie [emoji4] serduszko pika [emoji173] [emoji173] [emoji173] Tętno 134[emoji173]
Lekarz mówi, że wszystko jest idealnie [emoji4]
Termin z USG na 15.01 :-)
A oto mój Groszek[emoji7] [emoji173]
To teraz badania czy już po?[emoji3]

Coś się stało z aplikacja babyboom nie odświeża mi waszych postów... dopiero jak weszłam na przeglądarkę.

Mnie dziś okropnie podbrzusze bolało. Aż w stresie chodziłam do wc za każdym razem. Dziewczyny macie podobnie??? Ciagle czuje jakby okres miał przyjść a tu już ponad tydz go nie ma.

Dziewczyny wieczory dla mnie to jakaś trauma. Nie dość, że cały dzień nudności to jeszcze wieczorem "żyganko". Coś strasznego na nic dzisiaj za bardzo nie miałam ochoty - mało co zjadłam i na dodatek przed chwilą wylądowało to w toalecie. Trochę się denerwuję tym bo jeszcze przy tym boli mnie już żołądek. Czy kruszynce coś zostanie żeby się posiliła hmmm dobrze że pojutrze mam tą wizytę. [emoji33][emoji855]

reklama
Coś się stało z aplikacja babyboom nie odświeża mi waszych postów... dopiero jak weszłam na przeglądarkę.

Mnie dziś okropnie podbrzusze bolało. Aż w stresie chodziłam do wc za każdym razem. Dziewczyny macie podobnie??? Ciagle czuje jakby okres miał przyjść a tu już ponad tydz go nie ma.
Mnie też dziś bolało mocno, jak tylko stopy dotknęły ziem... Wzięłam nospę forte i przeszło. Pierwszy raz tak miałam jak dziś. Wcześniej to kilka dni po spodziewanej @ mnie tak bolało, ale to już dawno temu. 9 tydzień mi leci.

Do góry