MojrAnka
Fanka BB :)
No niestety to standard, przynajmniej w moim mieście.Byłam zrobić betę dla pewności.
Zdzokowala mnie cena badania .Razem z pobraniem 41 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety to standard, przynajmniej w moim mieście.Byłam zrobić betę dla pewności.
Zdzokowala mnie cena badania .Razem z pobraniem 41 zł
Ostatnio sprawdzałam i w Vitalabo cały pakiet dla ciężarnej w promocji był za 262zł.Ile wychodzi Was dziewczyny taki pakiet badań prywatnie ?
Bo takie jest odwieczne prawo natury. W krajach skandynawskich podobnie. Dlatego tam odsetek osób niepełnosprawnych jest najniższy w Europie.No tu zasada ze przetrwa silniejszy.... jeśli do 12tyg nie utrzyma się znaczy nie było mu dane żyć. Ja się przed tym bronię. Biorę progesteron zakazany tutaj podczas ciąży - duphaston
Piękny [emoji7] mamy ten sam termin [emoji4]Cześć dziewczyny [emoji5]
Już po wizycie [emoji4] serduszko pika [emoji173] [emoji173] [emoji173] Tętno 134[emoji173]
Lekarz mówi, że wszystko jest idealnie [emoji4]
Termin z USG na 15.01 :-)
A oto mój Groszek[emoji7] [emoji173] Zobacz załącznik 861482
Pięknie[emoji7] cieszę się wraz z Toba[emoji8][emoji8]Cześć dziewczyny [emoji5]
Już po wizycie [emoji4] serduszko pika [emoji173] [emoji173] [emoji173] Tętno 134[emoji173]
Lekarz mówi, że wszystko jest idealnie [emoji4]
Termin z USG na 15.01 :-)
A oto mój Groszek[emoji7] [emoji173] Zobacz załącznik 861482