reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Moja siostra też w obu ciążach farbowała za zgoda lekarza. ponoć loreal ma jakas bezpieczna farbe

reklama
Tak, żele i hybrydy też nie zamierzam. Zastanawiam się czy zwykle lakiery , takie zmywane zmywaczem też nie powinno się zrezygnować czy może to już przesada? Lubię mieć zadbane paznokcie.
Myślę, że jakaś mlecznego koloru odżywka czy nawet kolorowy lakier, to i tak mniejsze zło niż uv i ta silna chemia.

Myślę, że jakaś mlecznego koloru odżywka czy nawet kolorowy lakier, to i tak mniejsze zło niż uv i ta silna chemia.
Uv w lamie to nic innego jak uv na dworze. Jak pomalujesz lakierem hybrydowym paznokcie na dworze w słoncu to tak samo Ci sie utwardzi, tylko troche wolnej. I sa teraz lampy LED w wiekoszosci. Wiem co mówie - pracuje w Semilacu [emoji4]

reklama
Uv w lamie to nic innego jak uv na dworze. Jak pomalujesz lakierem hybrydowym paznokcie na dworze w słoncu to tak samo Ci sie utwardzi, tylko troche wolnej. I sa teraz lampy LED w wiekoszosci. Wiem co mówie - pracuje w Semilacu [emoji4]
O! ja w pracy korzystam z lamp uv o dużej mocy, dlatego jestem przewrażliwiona, to po prostu szkodzi, na skórę i oczy.

Do góry