reklama
paulenka91
Fanka BB :)
A widzisz zapytam lekarza.ja zawsze lorealem casting maluje bez amoniaku
reqiem
Pisała mi cos o Loreal luocolorA widzisz zapytam lekarza.ja zawsze lorealem casting maluje bez amoniaku
alla31
Mi robili zawsze genetyczne przez brzuch już . Tylko ja szczupla ,od tego też wiele zależy.W ktorym tygodniu robia juz usg przez brzuch?
reqiem
Ja też i jeszcze 178cm, a do tego poki co to waga w dół, a nie w góre.Mi robili zawsze genetyczne przez brzuch już . Tylko ja szczupla ,od tego też wiele zależy.
MojrAnka
Myślę, że jakaś mlecznego koloru odżywka czy nawet kolorowy lakier, to i tak mniejsze zło niż uv i ta silna chemia.Tak, żele i hybrydy też nie zamierzam. Zastanawiam się czy zwykle lakiery , takie zmywane zmywaczem też nie powinno się zrezygnować czy może to już przesada? Lubię mieć zadbane paznokcie.
reqiem
Uv w lamie to nic innego jak uv na dworze. Jak pomalujesz lakierem hybrydowym paznokcie na dworze w słoncu to tak samo Ci sie utwardzi, tylko troche wolnej. I sa teraz lampy LED w wiekoszosci. Wiem co mówie - pracuje w Semilacu [emoji4]Myślę, że jakaś mlecznego koloru odżywka czy nawet kolorowy lakier, to i tak mniejsze zło niż uv i ta silna chemia.
paulenka91
A pierwszy raz słyszę o takiej farbiePisała mi cos o Loreal luocolor
reqiem
Ja tez, ale jak wygooglujesz to faktycznie jest taka. Ale chyba w drogerii typu rosman sie jej nie dostanie.A pierwszy raz słyszę o takiej farbie
reklama
MojrAnka
O! ja w pracy korzystam z lamp uv o dużej mocy, dlatego jestem przewrażliwiona, to po prostu szkodzi, na skórę i oczy.Uv w lamie to nic innego jak uv na dworze. Jak pomalujesz lakierem hybrydowym paznokcie na dworze w słoncu to tak samo Ci sie utwardzi, tylko troche wolnej. I sa teraz lampy LED w wiekoszosci. Wiem co mówie - pracuje w Semilacu [emoji4]