reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Tak jest!wczoraj jak zwymiotowalam przestało mnie ssać tak.mialam spokój do rana
Ja wczoraj również wymiotowałam, ale na własne życzenie. Po pracy moja sąsiadka przyniosła plscka z komuni potem pojechaliśmy na pizzę a jak wróciliśmy to zapiłam maślanką[emoji855] w nocy po wymiotach bolał mnie żołądek slbo wątroba. Dzisiaj tylko ugryzłam 2 gryzy bułki i ciągle mi niedobrze.
Rsno byłam odebrać wyniki jak weszłam na piętro to aż ysiadłam zrobiło mi się ciemno przed oczami i serce zaczęło mi strasznie szybko bić - panie z laboratorium się przestraszyły zmierzyly mi ciśnienie dały wodę, miałam podwyższone gdzie ja zawsze 95/59. No sle najważniejsze że wszystkie badania w normie no i te moje tsh 2,43 [emoji846]

reklama
Ja wczoraj również wymiotowałam, ale na własne życzenie. Po pracy moja sąsiadka przyniosła plscka z komuni potem pojechaliśmy na pizzę a jak wróciliśmy to zapiłam maślanką[emoji855] w nocy po wymiotach bolał mnie żołądek slbo wątroba. Dzisiaj tylko ugryzłam 2 gryzy bułki i ciągle mi niedobrze.
Rsno byłam odebrać wyniki jak weszłam na piętro to aż ysiadłam zrobiło mi się ciemno przed oczami i serce zaczęło mi strasznie szybko bić - panie z laboratorium się przestraszyły zmierzyly mi ciśnienie dały wodę, miałam podwyższone gdzie ja zawsze 95/59. No sle najważniejsze że wszystkie badania w normie no i te moje tsh 2,43 [emoji846]
Moje badania to samo TSH 1.33 czy coś takiego.leukocyty mam 10.97 ale wiem że dla kobiet w ciąży są wyższe widełki.

Moje badania to samo TSH 1.33 czy coś takiego.leukocyty mam 10.97 ale wiem że dla kobiet w ciąży są wyższe widełki.
Zazdroszczę tsh my z moją endokrynolog pilnujemy żeby nie przekroczyło mshicznej liczby 2,5. U mnie leukocyty poniżej 10L w 1ul wynik ujemny - tak mam napisane. Jedynie żelazo podwyższone 153,7 norma 37-145

Zazdroszczę tsh my z moją endokrynolog pilnujemy żeby nie przekroczyło mshicznej liczby 2,5. U mnie leukocyty poniżej 10L w 1ul wynik ujemny - tak mam napisane. Jedynie żelazo podwyższone 153,7 norma 37-145
Mi właśnie żelaza nie zlecił może teraz więcej badań kazał zrobić morfologię mocz glukozę i TSH i grupę krwi.

reklama
Ile wychodzi Was dziewczyny taki pakiet badań prywatnie ?
Ja część na kasę chorych lekarz rodzinny mi wpisał a resztę prywatnie wyszło mnie 60zl nie całe
Wysyłam wam fotkę co mi wyszło zagadka nie msm pojęcia co to. Wczoraj tylko pieklo bylo czerwone a dzisiaj pęcherzyki. Piję wapno i maścia na atopowe dla noworotkow boję się coś mocniejszego. W ośrodku zdrowia kolejks ze 30 ludzi[emoji22]
1527500213698.jpg

Załączniki

• 1527500213698.jpg
    1527500213698.jpg
    512,4 KB · Wyświetleń: 301
Do góry