reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
O! ja w pracy korzystam z lamp uv o dużej mocy, dlatego jestem przewrażliwiona, to po prostu szkodzi, na skórę i oczy.
W dużych ilosciach i duzym stezeniu to na bank nie jest dobre, tam jak solarium czy przebywanie na sloncu w upalny dzien od rana do wieczora. Ale zrobienie sobie paznokci gdzie defacto masz je w lampie gdzies z 10 min łacznie to gwarantuje, ze nic sie nie stanie [emoji4]

Hej dziewczyny. Ja dziś trup. Nie spałam w nocy bo pełnia była. Nie mdli mnie jak wstanę tylko jak coś zjem no i dziś boli mnie podbrzusze jak na okres.. dziś 9dni spóźnienia ale nie powtarzam testów bo znowu mi się na rozum rzuci.

Za tydzień wizyta

@alla31 ja miałam od początku każde usg przez brzuch i tak się teraz zastanawiam czy mój lekarz dobrze robił... Ale może to rzeczywiście zależy od budowy, ja przeważnie jestem na granicy niedowagi.

Nie ma co sie dac zwariowac dziewczyny [emoji4] idac tym tropem to nie powinnysmy uzywac dezedorantow, perfum, balsamow, kremow , szamponow, odzywek do wlosow bo chemia jest wszedzie. Hybryda ma o wiele krotszy skład niz przecietny lakier do paznokci i zasyga na paznokci, a nie odparowuje jak lakier. Dodatkowo robimy ja zdecydowanie rzadziej niz zwykly lakier. Tak samo włosy, jak jest odpowiednia farba to bez problemu mozna farbowac wlosy.

Wnerwia mnie dziś absolutnie wszystko... Endokrynolog nie ma terminów... jedyny to koniec czerwca u to jeszcze będą dzwonić kiedy [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji36] dobrze ze ten rodzinny mi dawke zwiększył bo bym w nerwach była. Niech już będą wyniki

Wnerwia mnie dziś absolutnie wszystko... Endokrynolog nie ma terminów... jedyny to koniec czerwca u to jeszcze będą dzwonić kiedy [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji36] dobrze ze ten rodzinny mi dawke zwiększył bo bym w nerwach była. Niech już będą wyniki
Z tego co wiem to w ciąży masz prawo do szybszej wizyty. Max do tygodnia powinni znalezc Ci termin. Jak sie myle to mnie poprawcie [emoji4]

reklama
Do góry