prawie 13 latIle najstarsza ma lat ?
reklama
reqiem
Fanka BB :)
W dużych ilosciach i duzym stezeniu to na bank nie jest dobre, tam jak solarium czy przebywanie na sloncu w upalny dzien od rana do wieczora. Ale zrobienie sobie paznokci gdzie defacto masz je w lampie gdzies z 10 min łacznie to gwarantuje, ze nic sie nie stanie [emoji4]O! ja w pracy korzystam z lamp uv o dużej mocy, dlatego jestem przewrażliwiona, to po prostu szkodzi, na skórę i oczy.
Artemida90
Hej dziewczyny. Ja dziś trup. Nie spałam w nocy bo pełnia była. Nie mdli mnie jak wstanę tylko jak coś zjem no i dziś boli mnie podbrzusze jak na okres.. dziś 9dni spóźnienia ale nie powtarzam testów bo znowu mi się na rozum rzuci.
Za tydzień wizyta
Za tydzień wizyta
reqiem
Nie ma co sie dac zwariowac dziewczyny [emoji4] idac tym tropem to nie powinnysmy uzywac dezedorantow, perfum, balsamow, kremow , szamponow, odzywek do wlosow bo chemia jest wszedzie. Hybryda ma o wiele krotszy skład niz przecietny lakier do paznokci i zasyga na paznokci, a nie odparowuje jak lakier. Dodatkowo robimy ja zdecydowanie rzadziej niz zwykly lakier. Tak samo włosy, jak jest odpowiednia farba to bez problemu mozna farbowac wlosy.
Artemida90
Wnerwia mnie dziś absolutnie wszystko... Endokrynolog nie ma terminów... jedyny to koniec czerwca u to jeszcze będą dzwonić kiedy [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji36] dobrze ze ten rodzinny mi dawke zwiększył bo bym w nerwach była. Niech już będą wyniki
Misza95
Moderator
Z tego co wiem to w ciąży masz prawo do szybszej wizyty. Max do tygodnia powinni znalezc Ci termin. Jak sie myle to mnie poprawcie [emoji4]Wnerwia mnie dziś absolutnie wszystko... Endokrynolog nie ma terminów... jedyny to koniec czerwca u to jeszcze będą dzwonić kiedy [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji36] dobrze ze ten rodzinny mi dawke zwiększył bo bym w nerwach była. Niech już będą wyniki
Artemida90
Z tego co wiem to w ciąży masz prawo do szybszej wizyty. Max do tygodnia powinni znalezc Ci termin. Jak sie myle to mnie poprawcie [emoji4]
Mieszkam w Holandii tu nie ma takich praw
reklama
Misza95
Moderator
Aa to szkoda.Mieszkam w Holandii tu nie ma takich praw