Główny problem to cukrzyca od 27 lat niestety już z powikłaniami . Poza tym mam niedoczynność tarczycy, astmę, jaskrę i kilka drobniejszych przypadlosci. A że najmłodsza też już nie jestem.... ale.mam nadzieję, że ktoś tam jednak nad nami czuwa i wszystko dobrze się skończy.A możesz powiedzieć jakie masz problemy ze zdrowiem?
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ważne że masz wszystko pod kontrolą.odpowiednie leki i opieka lekarską i będzie dobrZe [emoji8]Główny problem to cukrzyca od 27 lat niestety już z powikłaniami . Poza tym mam niedoczynność tarczycy, astmę, jaskrę i kilka drobniejszych przypadlosci. A że najmłodsza też już nie jestem.... ale.mam nadzieję, że ktoś tam jednak nad nami czuwa i wszystko dobrze się skończy.
paulenka91
Dziewczyny ja w pracy do tego tyle ludzi..prezenty na dzień matki[emoji3]zjadłam placka po węgiersku jakoś lepiej na żołądku i mniej mdli[emoji3]
U mnie weekend wolny....ganiam z odkurzaczem i takie tam. Ale za dużo nie mogę bo zaraz mi się w głowie kręci. Czy wy też macie momenty kiedy czujecie, że lewitujecie?Dziewczyny ja w pracy do tego tyle ludzi..prezenty na dzień matki[emoji3]zjadłam placka po węgiersku jakoś lepiej na żołądku i mniej mdli[emoji3]
paulenka91
Ja to jak za dużo się narobię to mnie kłuje podbrzusze. A na codzien nie mam takich objawów.ojj ale w głowie się potrafi zakrecicU mnie weekend wolny....ganiam z odkurzaczem i takie tam. Ale za dużo nie mogę bo zaraz mi się w głowie kręci. Czy wy też macie momenty kiedy czujecie, że lewitujecie?
reqiem
Ja tez dzisiaj posprztalam kuchnie yak konkretnie od a do z z myciem okna i juz czułam podbrzusze i mowie koniec. Ja jutro do pracy, a maz wolne to niech myje reszte [emoji16]Ja to jak za dużo się narobię to mnie kłuje podbrzusze. A na codzien nie mam takich objawów.ojj ale w głowie się potrafi zakrecic
paulenka91
Mysle że dużo ma podnoszenie rąk do goryJa tez dzisiaj posprztalam kuchnie yak konkretnie od a do z z myciem okna i juz czułam podbrzusze i mowie koniec. Ja jutro do pracy, a maz wolne to niech myje reszte [emoji16]
Ja podobnie właśnie przerwa w pracy czekam za hoddogiem bo tylko to i zspiekanki serwują w szkolnym sklepiku[emoji22] mam nadzieję że będzie smaczny bo już mnie ssieDziewczyny ja w pracy do tego tyle ludzi..prezenty na dzień matki[emoji3]zjadłam placka po węgiersku jakoś lepiej na żołądku i mniej mdli[emoji3]
Artemida90
Dziewczyny czy to prawda ze nie można brać preparatów z żelazem w czasie ciąży?Zobacz załącznik 860701Zobacz załącznik 860702
Kupiłam te witaminy w tutejszej drogerii a tam żelazo jest
reklama
Artemida90
Dziewczyny czy to prawda ze nie można brać preparatów z żelazem w czasie ciąży?Zobacz załącznik 860701Zobacz załącznik 860702