reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A możesz powiedzieć jakie masz problemy ze zdrowiem?
Główny problem to cukrzyca od 27 lat niestety już z powikłaniami . Poza tym mam niedoczynność tarczycy, astmę, jaskrę i kilka drobniejszych przypadlosci. A że najmłodsza też już nie jestem.... ale.mam nadzieję, że ktoś tam jednak nad nami czuwa i wszystko dobrze się skończy.

reklama
Główny problem to cukrzyca od 27 lat niestety już z powikłaniami . Poza tym mam niedoczynność tarczycy, astmę, jaskrę i kilka drobniejszych przypadlosci. A że najmłodsza też już nie jestem.... ale.mam nadzieję, że ktoś tam jednak nad nami czuwa i wszystko dobrze się skończy.
Ważne że masz wszystko pod kontrolą.odpowiednie leki i opieka lekarską i będzie dobrZe [emoji8]

Dziewczyny ja w pracy do tego tyle ludzi..prezenty na dzień matki[emoji3]zjadłam placka po węgiersku jakoś lepiej na żołądku i mniej mdli[emoji3]

Dziewczyny ja w pracy do tego tyle ludzi..prezenty na dzień matki[emoji3]zjadłam placka po węgiersku jakoś lepiej na żołądku i mniej mdli[emoji3]
U mnie weekend wolny....ganiam z odkurzaczem i takie tam. Ale za dużo nie mogę bo zaraz mi się w głowie kręci. Czy wy też macie momenty kiedy czujecie, że lewitujecie?

U mnie weekend wolny....ganiam z odkurzaczem i takie tam. Ale za dużo nie mogę bo zaraz mi się w głowie kręci. Czy wy też macie momenty kiedy czujecie, że lewitujecie?
Ja to jak za dużo się narobię to mnie kłuje podbrzusze. A na codzien nie mam takich objawów.ojj ale w głowie się potrafi zakrecic

Ja to jak za dużo się narobię to mnie kłuje podbrzusze. A na codzien nie mam takich objawów.ojj ale w głowie się potrafi zakrecic
Ja tez dzisiaj posprztalam kuchnie yak konkretnie od a do z z myciem okna i juz czułam podbrzusze i mowie koniec. Ja jutro do pracy, a maz wolne to niech myje reszte [emoji16]

Ja podobnie właśnie przerwa w pracy czekam za hoddogiem bo tylko to i zspiekanki serwują w szkolnym sklepiku[emoji22] mam nadzieję że będzie smaczny bo już mnie ssie

reklama
Do góry