reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Witajcie ja juz od 7 na nogach dzisiaj od 8-20 w pracy ale mam zamiar skrócić zajęcia do 17 [emoji846] mam tylko 6słuchaczy reszta wagary i komunie
Ja chodzę prywatnie do ginekologa - ordynatora szpitala w którym chcę rodzić. Moją pierwszą ciążę z córcią tez prowadził jest super trochę małomowny, ale to co ma powiedzieć to mówi - po prostu konkrety.
Jeśli chodzi o te wkładki to popieram - sama chemia.
Ja nie potrzebuję na szczęście

Jeśli nie leje się ciurkiem to proponuję bez ewentualnie naturalną ligninę oczywiście kawałek by odsłonić bieliznę i częste wymienianie.
To moje zdanie [emoji846]
Dzisiaj jak wrócę z pracy jedziemy do teściów chcemy im powiedzieć - będą raczej nie zadowoleni. Bo moi - tato z macodzka juz wiedzą

Witajcie ja juz od 7 na nogach dzisiaj od 8-20 w pracy ale mam zamiar skrócić zajęcia do 17 [emoji846] mam tylko 6słuchaczy reszta wagary i komunie
Ja chodzę prywatnie do ginekologa - ordynatora szpitala w którym chcę rodzić. Moją pierwszą ciążę z córcią tez prowadził jest super trochę małomowny, ale to co ma powiedzieć to mówi - po prostu konkrety.
Jeśli chodzi o te wkładki to popieram - sama chemia.
Ja nie potrzebuję na szczęście

Jeśli nie leje się ciurkiem to proponuję bez ewentualnie naturalną ligninę oczywiście kawałek by odsłonić bieliznę i częste wymienianie.
To moje zdanie [emoji846]
Dzisiaj jak wrócę z pracy jedziemy do teściów chcemy im powiedzieć - będą raczej nie zadowoleni. Bo moi - tato z macodzka juz wiedzą

Czemu teście nie będą zadowoleni?

Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miło;)popłakałam.się ze szczęścia:) podziele sie z.wami fotka mojego szczęścia

Gratuluję [emoji173]

Pewnie :) mam dwie córki :) Trzecie dzieciątko w drodze :)
Taki obraz dostałam od mojej 9-letniej Córci z okazji Dnia Mamy, namalowany własnoręcznie.

Super prezent :-)

Ja właśnie wcinam rosołek ugotowany przez teścia, jeszcze świeżutki przywiózł mi mąż[emoji173] [emoji39]
A w pracy jeszcze tylko 3h

O mojej ciąży na razie wie tylko moja siostra i koleżanka z pracy, mąż oczywiście dowiedział się pierwszy[emoji5] Reszcie rodziny chcemy powiedzieć po 12 tygodniu

A my dziś powiedzieliśmy mojej mamie....była zaskoczona ale wyglądała na szczęśliwą. Skwitowala, że będzie miała co robić (mieszka za ścianą). Dopiero po chwili stwierdziła, że ma tylko nadzieję że nie odbije się to źle na moim zdrowiu ale widocznie los właśnie taki plan miał. Więc ogólnie bardzo pozytywnie. Jutro planujemy powiedzieć dzieciom i teściowej.

No i pospane. Obudziło mnie parcie na pęcherz. No ale spałam w koszuli nocnej i jest lepiej [emoji846] jeszcze potraktowałam tamte miejsce płynem do higieny intymnej i widzę różnice wielka. Dziś nie założę wkładek [emoji13]

Czemu teście nie będą zadowoleni?

Gratuluję [emoji173]

Super prezent :-)

Ja właśnie wcinam rosołek ugotowany przez teścia, jeszcze świeżutki przywiózł mi mąż[emoji173] [emoji39]
A w pracy jeszcze tylko 3h

O mojej ciąży na razie wie tylko moja siostra i koleżanka z pracy, mąż oczywiście dowiedział się pierwszy[emoji5] Reszcie rodziny chcemy powiedzieć po 12 tygodniu
Pomyłka wkradło się to "nie"[emoji16] oczywiście że tescie będą zadowoleni. Bardzo wspierali mnie po poronieniu - ucieszą się z pewnością.

reklama
A my dziś powiedzieliśmy mojej mamie....była zaskoczona ale wyglądała na szczęśliwą. Skwitowala, że będzie miała co robić (mieszka za ścianą). Dopiero po chwili stwierdziła, że ma tylko nadzieję że nie odbije się to źle na moim zdrowiu ale widocznie los właśnie taki plan miał. Więc ogólnie bardzo pozytywnie. Jutro planujemy powiedzieć dzieciom i teściowej.
A możesz powiedzieć jakie masz problemy ze zdrowiem?

Do góry