reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dostalam kwiaty od meza z okazji Dnia Matki [emoji7] taki maly gest a cieszy [emoji4] to nasze pierwsze dzieciątko i nie mozemy sie doczekac [emoji173] a Wy Mamusie macie juz pociechy?
Ja mam dwie ,dziś poczułam że jestem mamą bo zaliczyłam z synem już lekarza [emoji52] z rana - zap.ucha.Pechwo się weekend zaczął niestety .Takie uroki [emoji23]

reklama
Oczywiście mnie obudził , na szczęście nie wrzeszczał ;-) Jest okropnie przestraszony tą sytuacją . Nie spodziewał się po 10 latach od ślubu takiego "kwiatka" to właściwie wyszło na samą rocznicę prawie bo mamy w czerwcu . Powiedział , że jak oglądał to co mu na stole zostawiłam to mu się na chwilę zrobiło ciemno przed oczami. Wypytał mnie o wszystko co powiedział lekarz, jakie mam zalecenia itp., wypił piwsko i zasnął szybciej ode mnie. W szoku jest :-) Dziewczyny miłej soboty i oczywiście szczęśliwego DNIA MATKI :-) mało stresów i dolegliwości, dużo spokoju i radości na ten weekend :-)
Haha to fajnie niespodzianka wyszła :-D najważniejsze że się cieszy :) ale musiał mieć minę jak to zobaczył :-D

Dziewczyny a chodźcie prywatnie do lekarza czy udało Wam się znaleźć fajnego lekarza na NFZ ? U mnie chyba będzie ciężko z tymi na NFZ musze zacząć się rozglądać za opiniami i umówić wizytę za około tydzień . Wy też chodźcie takie zmęczone ? Ja wczoraj zasnęła o 20 gdzie mi się to nigdy nie zdarzało a w ciągu dnia bym tylko spala ( niskie ciśnienie )
Ja chodzę prywatnie. Ale tylko dlatego że mam superowego lekarza do którego chodzę jakiś czas już a on tylko prywatnie przyjmuje i co najważniejsze pracuje też w szpitalu w którym planuje rodzić.

Ja chodzę prywatnie. Ale tylko dlatego że mam superowego lekarza do którego chodzę jakiś czas już a on tylko prywatnie przyjmuje i co najważniejsze pracuje też w szpitalu w którym planuje rodzić.
Ja też właśnie zawsze patrzyłam czy w szpitalu pracuje.nawet jak zlecił mi badania to odrazu inne podejście do mnie w szpitalu było.

Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miło;)popłakałam.się ze szczęścia:) podziele sie z.wami fotka mojego szczęścia

Załączniki

• IMG_20180526_110442.jpg
    IMG_20180526_110442.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 71
Co do artykulu mamaginekolog o majtasach i wkladkach to.potwierdzam.skutecznosc: spie bez ,a wkladek nie uzywam (choc teraz w.ciazy zdarza.mi sie 2 razy dziennie.zmienic majtki przez wydzieline-ale.jest ona fizjologiczna) i nie mam.infekcji intymnych.
Nawiazujac do majtasów to mało brakowało a na dzisiejszej wizycie bym zostawiła gatki....mialam.dluga.sukienke, wiec po badaniu.i usg bylam tak.przejeta dzidziolem.ze.tylko.obciagnełam.kiecke i zapomniałam.o gatkach...na szczescie w trakcie wywiadu juz przy biurku u lekarza zauwazylam bo mialam.na.wprost widok.na.kozetke.ze moje gatki sie tam walaja i przed wyjsciem z, gabinetu je.zwinełam do.torby....ubrałam.je.w.kibelku ufff...co za wstyd by był...:);)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry