reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Na blogu mamaginekolog jest fajny wpis o "wietrzeniu" [emoji4] właśnie przez wkladki dochodzi do czestych infekcji. Poczytaj, moze dasz się przekonac do "wietrzenia narodowego" [emoji2] i wszystkim polecam, ja nigdy nie spie w bieliźnie (poza okresem) i wkladek nie uzywam i nigdy nie mialam infekcji [emoji4]
W bieliźnie rownież nie śpię, ale wkładek używam jak jest potrzeba, bo inaczej musiałabym chodzić w mokrych majtach ;) ale infekcji też nie miewam. Ostatni raz właśnie w ciąży, ale pierwszej 15 lat temu.

Ja noszę wkładki, ponieważ stosuję luteinę. Infekcji nie miałam już od kilku lat, tfu tfu

Świetny pomysł :-D daj jutro znać jutro czy dał ci faktycznie spać do rana :p
Oczywiście mnie obudził , na szczęście nie wrzeszczał ;-) Jest okropnie przestraszony tą sytuacją . Nie spodziewał się po 10 latach od ślubu takiego "kwiatka" to właściwie wyszło na samą rocznicę prawie bo mamy w czerwcu . Powiedział , że jak oglądał to co mu na stole zostawiłam to mu się na chwilę zrobiło ciemno przed oczami. Wypytał mnie o wszystko co powiedział lekarz, jakie mam zalecenia itp., wypił piwsko i zasnął szybciej ode mnie. W szoku jest :-) Dziewczyny miłej soboty i oczywiście szczęśliwego DNIA MATKI :-) mało stresów i dolegliwości, dużo spokoju i radości na ten weekend :-)

Ja bez wkładek nie wychodzę, tyle tego ze mnie leci... :( całą bieliznę miałabym brudną.
Wczoraj czytałam akurat nowy wpis na blogu mamy ginekolog i było między innymi o wkładkach ..wg niej im więcej używamy wkładek tym więcej wydzieliny ponieważ jest to system obronny związany z pocieraniem się o coś sztucznego ( czy jakiś tak ) polecam przeczytać.

Dostalam kwiaty od meza z okazji Dnia Matki [emoji7] taki maly gest a cieszy [emoji4] to nasze pierwsze dzieciątko i nie mozemy sie doczekac [emoji173] a Wy Mamusie macie juz pociechy?

reklama
Dostalam kwiaty od meza z okazji Dnia Matki [emoji7] taki maly gest a cieszy [emoji4] to nasze pierwsze dzieciątko i nie mozemy sie doczekac [emoji173] a Wy Mamusie macie juz pociechy?
Pewnie :) mam dwie córki :) Trzecie dzieciątko w drodze :)
Taki obraz dostałam od mojej 9-letniej Córci z okazji Dnia Mamy, namalowany własnoręcznie.

Załączniki

• 0A2EA5EE-2763-4E2B-9CDD-0563B74B01AD.jpeg
    0A2EA5EE-2763-4E2B-9CDD-0563B74B01AD.jpeg
    1 004,5 KB · Wyświetleń: 58
Do góry