reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Jestem taka nabuzowana, że wręcz mam nadzieję, ze jutro zacznie znowu temat, zebym jej wszystko mogła wygarnac
Myślę, że teściowa zrobiła to z troski, martwi się po prostu. No i w końcu nie marudziła Tobie, tylko synowi, więc trza dać na luz, On jest dorosły poradzi sobie. W takie przepychanki słowne lepiej się nie dać się wciągnąć, bo będzie burza, a tak naprawdę to bzdura przecież, a i tak zrobicie po swojemu i tak.

reklama
Ranne ptaszki a ja dopiero idę do wyrka. Miłego dnia dziewczyny.... a i oddam bolące piersi w dobre rece, odbiorę po porodzie [emoji38][emoji38]

Edit chyba zaczyna mi się jakieś paskudztwo tam w środku bo swedzidelko się załączylo... nawet wkładki nie uchroniły i śluz jakiś taki żółtawy. Chyba będę pisać do doktor ze coś się przyplątało

Ostatnia edycja:
Ranne ptaszki a ja dopiero idę do wyrka. Miłego dnia dziewczyny.... a i oddam bolące piersi w dobre rece, odbiorę po porodzie [emoji38][emoji38]
No mój mąż do pracy na 7 wstał i mu wczoraj mówie, żeby mnie dzisiaj broń Boże nie budził bo jest sobota, mam wolne i chce pospać. I co ? Juz wyspana i śmigam [emoji16] okna musze pomalutku pomyć.

Witam się z rana :-)
Ja dziś do pracy na 9 i do 16, gdyby nie to pewnie jeszcze bym spała. Ale zobaczymy jak to będzie jutro ;)
Ja do lekarza chodzę prywatnie

Edit chyba zaczyna mi się jakieś paskudztwo tam w środku bo swedzidelko się załączylo... nawet wkładki nie uchroniły i śluz jakiś taki żółtawy. Chyba będę pisać do doktor ze coś się przyplątało
Arte nie noś wkładek! To przez nie sa infekcje serio!

Na blogu mamaginekolog jest fajny wpis o "wietrzeniu" [emoji4] właśnie przez wkladki dochodzi do czestych infekcji. Poczytaj, moze dasz się przekonac do "wietrzenia narodowego" [emoji2] i wszystkim polecam, ja nigdy nie spie w bieliźnie (poza okresem) i wkladek nie uzywam i nigdy nie mialam infekcji [emoji4]

Ech a ja dzień zaczynam od weekendowej pomocy lekarskiej, syna boli ucho[emoji52] U nas jest burza i pada .

Na blogu mamaginekolog jest fajny wpis o "wietrzeniu" [emoji4] właśnie przez wkladki dochodzi do czestych infekcji. Poczytaj, moze dasz się przekonac do "wietrzenia narodowego" [emoji2] i wszystkim polecam, ja nigdy nie spie w bieliźnie (poza okresem) i wkladek nie uzywam i nigdy nie mialam infekcji [emoji4]
Dokładnie tak. Przez wkładki jeszcze większa infekcja sie tworzy.
Link do: Dlaczego warto spać bez majtek? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet

reklama
Do góry