reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Fajnie tak wejść a tu tyle stron do nadrobienia-wlasnie sie obudziłam z 3 godzinnej drzemki:zawstydzona/y:
kropka4x4 gratuluje wizyty i serduszka:) reqiem bebik 2,2 mm to juz kawał dzidziola-super:)
Moni2791 co do pecherzyka zmieniajacego wymiar to mi to kiedyś wytłumaczyła koleżanka-to.nie.jest idealna kulka i.zależy z.której strony/płaszczyzny lekarz go uchwyci-więc moga być inne kształty na różnych ujeciach:)
Czy dobrze mi sie.wydaje że MorjAnka i ja to to samo województwo?:)gdzie planujesz robić badania genetyczne?
Zachodniopomorskie :)
Dostałam skierowanie od lekarza do poradni specjalistycznej Diagnostyki Prenatalnej Kliniki Położnictwa i Ginekologii. Mam na 25 czerwca.

reklama
Mój mąż dziś wróci po północy z pracy i ta kartka + USG będzie na niego czekać w kuchni na stałe. Chyba czas już go uświadomić co się święci. Szkoda, że będę smacznie spała i nie zobaczę jego miny .

Załączniki

• DSC_1287.JPG
    DSC_1287.JPG
    945,8 KB · Wyświetleń: 85
Witaj LIGOTKA :-) mamy ciąże mniej więcej na tym samym etapie. OM - 16.04., owulacja ok. 30.04. Ja już byłam u lekarza wczoraj - poszłam bo to moja pierwsza ciąża i nie bardzo znam "instrukcję obsługi", ale ta wizyta była jeszcze zbyt wczesna bo lekarz znalazł tylko pecherzyk pół centymetrowy. Teraz już wiem, że nie ma co się wyrywać za wcześnie .
Ale wiadomo, że czasem ciężko wytrzymać. Ja marzę o serduszku we wtorek ale wiem, że może być ciężko, w najgorszym razie chociaż liczę ze zarodek zobaczę ;)

Dziewczyny tak narzekałam ze mnie piersi nie bolą a teraz jakby mi ktoś szpilę wkładał przy sutku. I otoczki zrobiły się większe. Jak długo siedzę to boli mnie prawe żebro na samym dole. To chyba niemożliwe żeby już się tak rozciągało wszystko co??

prawdę mówiąc od początku się zastanawiam czy nie będzie zakończenia na koniec grudnia ale mam cichą nadzieję, że jednak uda się dotrwać chociaż do 1 stycznia
Ja synów rodziłam 10 dni przed terminem więc obstawiam sam początek stycznia..ciekawe czy znów sprawdzi się ta reguła ,bo jeden i drugi jak w zegarku [emoji6]

A tak w ogóle , już po swoich dwóch wizytach lekarskich,poszłam bo bandzie i powiedziałam dziś w pracy [emoji16] bałam się ..oj bałam..ale wyszło całkiem spoko [emoji4]

reklama
A tak w ogóle , już po swoich dwóch wizytach lekarskich,poszłam bo bandzie i powiedziałam dziś w pracy [emoji16] bałam się ..oj bałam..ale wyszło całkiem spoko [emoji4]
ja też dzis chciałam powiedzieć ale okazało się ze nie mam z kim rozmawiać więc chyba do poniedziałku muszę się wstrzymać

Do góry