reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny, miło mi się z Wami tu przywitać i mam nadzieję zagościć na dłużej :)

17 kwietnia to data OM, chociaż późna owulacja, najprawdopodobniej 4 maj, więc termin na około 24 styczeń. U lekarza jeszcze nie byłam, wizyta dopiero we wtorek, już nie mogę się doczekać :) póki co ciąża potwierdzona trzema testami i betą (11 dpo – 30, 13 dpo 90), więcej razy nie sprawdzałam, żeby się niepotrzebnie nie stresować, aczkolwiek i tak się denerwuję, ale wierzę, że będzie ok.

Póki co córka sprzedała mi zapalenie zatok, z którym jak na razie walczę naturalnie, ale ciężko wytrzymać z zapchanym nosem, a podobno kropli nie wolno, jak nie przejdzie samo to skoczę do internisty, bo długo tak nie wytrzymam, może coś jednak będę mogła wziąć :)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!
Witaj LIGOTKA :-) mamy ciąże mniej więcej na tym samym etapie. OM - 16.04., owulacja ok. 30.04. Ja już byłam u lekarza wczoraj - poszłam bo to moja pierwsza ciąża i nie bardzo znam "instrukcję obsługi", ale ta wizyta była jeszcze zbyt wczesna bo lekarz znalazł tylko pecherzyk pół centymetrowy. Teraz już wiem, że nie ma co się wyrywać za wcześnie .

reklama
Patrzcie te zdj, jak zupełnie inne pęcherzyki a to tylko dwa dni różnicy ,jakość słaba bo zdj z tel pierwsze zdj z dziś i tak muszę odetchnąć, bo się wykończe i was przy okazji też wiem jestem straszna panikara
Super widać że jest dobrze więc odetchnij. A nami się nie przejmuj bo myślę że wszystkie dziewczyny się ze mną zgodzą że jesteśmy tu po to żeby się wspierać, radzić i pomagać sobie nawzajem. ;-) ;)

A ja wam powiem że jestem w szoku. Zawsze myślałam że jak kobiety w ciąży mówiły że mają na coś zachcianki to że to tak po prostu coś by sobie zjadły i tyle. A ja dziś będąc w sklepie poczułam zapach kapusty kiszonej takiej z beczki. Normalnie myślałam że nie wytrzymam. Dostałam slinotoku na miejscu i nie byłam w stanie przejść obojętnie obok tego :-D no i kupiłam i jeszcze musiałam walczyć sama ze sobą żeby nie zjeść jej na miejscu :D kabaret po prostu jak to wszystko się zmienia w ciąży :p

Witaj LIGOTKA :-) mamy ciąże mniej więcej na tym samym etapie. OM - 16.04., owulacja ok. 30.04. Ja już byłam u lekarza wczoraj - poszłam bo to moja pierwsza ciąża i nie bardzo znam "instrukcję obsługi", ale ta wizyta była jeszcze zbyt wczesna bo lekarz znalazł tylko pecherzyk pół centymetrowy. Teraz już wiem, że nie ma co się wyrywać za wcześnie .
O to masz tak jak ja [emoji4] OM 15.04 o owulka ok. 30.04 [emoji4]

reklama
Do góry