reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Mój Boże, ale mam ciśnienie:realmad: moj niedawno zaczął nową pracę, dziś dzwoniła teściowa i oczywiście cały wywiad. A gdzie, a jaka, a za ile. Za wiele jej niby nie powiedzial, ale jednak. Och jaka zaczela lamentacje, że po co mu to bylo, ze bez sensu, ze zycie mu zweryfikuje wybory. No nóż mi sie w kieszeni otwiera. Jutro ma przyjechac, jeśli choć slowem sie zajaknie cokolwiek nt pracy, to ja zjade. I niech sie dzieje co chce. Mam racje, prawda? Powiedzcie, ze to nie hormony :hmm:

No to super, że wszystko ok. A niby się mówi, że na kasę chorych zawsze gorsza obsługa - nie ma reguły. I gadżety dostałaś wow[emoji33] pozdrawiam [emoji16]
Tak i nawet taka ładna teczkę na dokumenty [emoji16] ale karta ciąży najważniejsza,mała rzecz a cieszy [emoji16][emoji16]Nie ma reguły, naprawdę po tej Wczorajszej babie co podniosła mi ciśnienie to byłam mile zaskoczona
IMG_20180525_205224.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_205224.jpg
    IMG_20180525_205224.jpg
    73,4 KB · Wyświetleń: 281
Mój Boże, ale mam ciśnienie:realmad: moj niedawno zaczął nową pracę, dziś dzwoniła teściowa i oczywiście cały wywiad. A gdzie, a jaka, a za ile. Za wiele jej niby nie powiedzial, ale jednak. Och jaka zaczela lamentacje, że po co mu to bylo, ze bez sensu, ze zycie mu zweryfikuje wybory. No nóż mi sie w kieszeni otwiera. Jutro ma przyjechac, jeśli choć slowem sie zajaknie cokolwiek nt pracy, to ja zjade. I niech sie dzieje co chce. Mam racje, prawda? Powiedzcie, ze to nie hormony :hmm:
Nie ma nic gorszego niż wtrącajaca się teściowa [emoji58] ale nie przejmuj się,mnie też wszyscy wkurzają

ja też dzis chciałam powiedzieć ale okazało się ze nie mam z kim rozmawiać więc chyba do poniedziałku muszę się wstrzymać
Ja stwierdzilam że jak powiem przed weekendem to będą mieli czas żeby to przetrawic [emoji6] u mnie w pracy to o tyle jest to wstrząs dla wszystkich, bo ja mam takie stanowisko hmm że jak mnie nie ma to wszystko leży ,i ciężko mnie zastąpić z dnia na dzień . Dlatego to musi być jakiś proces .

Dziewczynki bardzo się cieszę z waszych wizyt!![emoji8]jak już bebiki widać to musi być tylko dobrze. U mnie jeszcze 3 dni i dopiero lekarz, coraz bardziej się boje [emoji3]
Paulenka91 u mnie też lekki stres ja dopiero 30-go juz odliczam dni i godziny Tak bym chciała już się cieszyć i podziwiać kruszynkę. [emoji846][emoji16][emoji8]

Jestem taka nabuzowana, że wręcz mam nadzieję, ze jutro zacznie znowu temat, zebym jej wszystko mogła wygarnac
Haha, no ja też tak mam , u mnie się już obrywa każdemu pokolei [emoji23] A teściowa niech się nie wtrąca ,bo jak się dziecko urodzi to dopiero będziesz miała sajgon .

reklama
Tak i nawet taka ładna teczkę na dokumenty [emoji16] ale karta ciąży najważniejsza,mała rzecz a cieszy [emoji16][emoji16]Nie ma reguły, naprawdę po tej Wczorajszej babie co podniosła mi ciśnienie to byłam mile zaskoczona
Zobacz załącznik 860477
Dostałam taką samą z ulotkami i próbkami w środku :-D tylko ja byłam prywatnie więc tak jakby za nią zapłaciłam ;)

Do góry