reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Wczoraj miałam [emoji16] wstawiałam pierwsza fotke mojej fasolinki [emoji16] ogolnie to wczoraj mialam 5t5d , pecherzyk 8.6mm, fasolinka 2.2mm.
Przepraszam, dużo nas i się gubię. To u Ciebie na USG wyszedł tydzień starszy niż u mnie, większy pecherzyk o 3 mm i u mnie nie było zarodka.

Przepraszam, dużo nas i się gubię. To u Ciebie na USG wyszedł tydzień starszy niż u mnie, większy pecherzyk o 3 mm i u mnie nie było zarodka.
Ale spokojnie wszystko u każdego troszke inaczej, na poczatku tez nie było widać zarodka, a nagle sie pojawił, smiała sie Pani Doktor, ze jakas wstydliwa ksiezniczka [emoji16] takze to sa faktycznie bardzo wczesne wizyty i nie zawsze USG dojrzy bejbiczka.
Ja to poszłam zeby wiedziec, ze jese ciaza w macicy, nawet nie liczyłam na zarodek, a tu niespodzianka. Chcialam spokojnie doczekac do oficialnej wizyty 6 czerwca i wiedziec, ze poki co jest ok.

Ale spokojnie wszystko u każdego troszke inaczej, na poczatku tez nie było widać zarodka, a nagle sie pojawił, smiała sie Pani Doktor, ze jakas wstydliwa ksiezniczka [emoji16] takze to sa faktycznie bardzo wczesne wizyty i nie zawsze USG dojrzy bejbiczka.
Ja to poszłam zeby wiedziec, ze jese ciaza w macicy, nawet nie liczyłam na zarodek, a tu niespodzianka. Chcialam spokojnie doczekac do oficialnej wizyty 6 czerwca i wiedziec, ze poki co jest ok.
Pewnie masz rację. Już niedługo wszystkie nasze maluszki będą się ścigać i przerastac się wzajemnie na zmianę :-)

J
A ja wam powiem że jestem w szoku. Zawsze myślałam że jak kobiety w ciąży mówiły że mają na coś zachcianki to że to tak po prostu coś by sobie zjadły i tyle. A ja dziś będąc w sklepie poczułam zapach kapusty kiszonej takiej z beczki. Normalnie myślałam że nie wytrzymam. Dostałam slinotoku na miejscu i nie byłam w stanie przejść obojętnie obok tego :-D no i kupiłam i jeszcze musiałam walczyć sama ze sobą żeby nie zjeść jej na miejscu :D kabaret po prostu jak to wszystko się zmienia w ciąży :p
Ja tak miałam tydzień temu. Zobaczyłam kapustę w sklepie i musialam.ja miec teraz mam fazę na ogórki konserwowe. Bardzo lubię kwaśne rzeczy
Gratuluję wizyt :)

reklama
Fajnie tak wejść a tu tyle stron do nadrobienia-wlasnie sie obudziłam z 3 godzinnej drzemki:zawstydzona/y:
kropka4x4 gratuluje wizyty i serduszka:) reqiem bebik 2,2 mm to juz kawał dzidziola-super:)
Moni2791 co do pecherzyka zmieniajacego wymiar to mi to kiedyś wytłumaczyła koleżanka-to.nie.jest idealna kulka i.zależy z.której strony/płaszczyzny lekarz go uchwyci-więc moga być inne kształty na różnych ujeciach:)
Czy dobrze mi sie.wydaje że MorjAnka i ja to to samo województwo?:)gdzie planujesz robić badania genetyczne?

Do góry