reklama
reqiem
Fanka BB :)
To faktycznie spora roznica, ale moim zdaniem, beta rosnie prawidlowo, widac zarodek wiec spokojnie [emoji4] bejbik potrzebuje jeszcze troche czasu zeby sie ujawnic. Odetchnij! Bedzie dobrze, zobaczysz.2,4 ponoć z tym ,że wtedy nfz teraz prywatnie
reqiem
No to masz odpowiedz Moja Droga [emoji4] zmienil ksztalt na okragly i juz inaczej zostala zmierzona srednica [emoji4]I tam był bardziej płaski a tu okrągły
reqiem
No pewnie, ze widac zarys dzidzi [emoji7][emoji7]Patrzcie te zdj, jak zupełnie inne pęcherzyki a to tylko dwa dni różnicy ,jakość słaba bo zdj z tel pierwsze zdj z dziś i tak muszę odetchnąć, bo się wykończe i was przy okazji też wiem jestem straszna panikara
Naprawdę? Ja nie widzę, tzn podejrzewam ,że ta biała plamka na dole ;pNo pewnie, ze widac zarys dzidzi [emoji7][emoji7]
reqiem
Dokładnie [emoji4] za dwa tygodnie bedzie pupcia, główka, zalazki rąk, nóg i... [emoji173]Naprawdę? Ja nie widzę, tzn podejrzewam ,że ta biała plamka na dole ;p
Oby te dwa tyg były już bez żadnych niespodzianek dziękuję za wsparcieDokładnie [emoji4] za dwa tygodnie bedzie pupcia, główka, zalazki rąk, nóg i... [emoji173]
reklama
reqiem
W dwa dni to super [emoji4][emoji4][emoji4]hej dziewczyny mam wyniki i tak w srode beta było 59 a dziś już 266 co o tym myślicie